Sexy sequined Večerné šaty lesklé vestido de festa Candy farby župan de soirée party šaty s prekríženými popruh večerné šaty

€30.57


Vzhľadom na konkurencieschopnosť na trhu, je nevyhnutné,, že kvalita šaty na trhu je nerovnomerné. Top šaty kvalita bola vždy naša cesta. Odmietame low-end produktov. Teda, chceli by sme prosiť o odpustenie z každého zákazníka, ktorý požaduje lacné, ale nekvalitné šaty od nás ako neposkytujeme, že. Okrem toho, kvality, čo je našou najvyššou prioritou, naše motto má vždy uvedenie našich zákazníkov v prednej časti nášho zisku. Veríme, že môžeme využívať navzájom s spoločného rozvoja. Snažíme sa neustále vyvíjajú nové šaty a vítame všetkých našich zákazníkov, nových a starých nakupovať od nášho obchodu.

*TIPY:

1.Používame S , M , L , XL,XXL . To zodpovedá akejkoľvek krajiny veľkosť .Prosím prísne dodržiavať naše veľkosť grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov. (2 - 4cm )

2.Šaty nie sú ocenené v dláždená spôsobom, šaty sú elastické , a naša veľkosť tabuľky je elastické tkaniny z minimálnej na maximálnu úsek veľkosť , môžete podľa vašej veľkosti vybrať šaty veľkosť ( Veľmi dôležité )

3.Pretože tkanina je špecifická charakteristika večerné šaty , tam bude trochu flitrami klesá, čo je normálny jav a nemá vplyv na obliekanie.

*TIPY:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Nemáme stanovené vstavané podprsenka v tomto šaty

3.Tieto šaty sú sexy .Náš dizajnér vytvoriť s ľahký Sequin textílie a štýl. Takže šaty nie je ťažké

Štítky: kvetinové šaty zlato, šaty s vlakom, veľké večerné šaty, gala večer lesklé šaty, lo večerné šaty, tón večerné šaty, večer západnej plášte, vlastné večerné šaty, aj šaty, šaty aj.


( 0 Hodnotenie )

Počet