Anjel-módne dámske Spp Rukáv Lištovanie Čipky Večerné Šaty Dlhé Morská víla Svadobné Party Šaty Modrej 482

€39.99


Tabuľka Veľkostí

Prosím, láskavo skontrolujte veľkosť grafu starostlivo prečítajte si miesto v poradí.

Popis

Vidieť cez tylu spp rukáv s ručne lištovanie, Vybudovať v podprsenku a zips do chrbta, Štíhly štýl čipky šaty, veľmi tvárny čipky šaty, Oblek pre všetky večer ,ples, svadbu, a tak na

Ventilátor Exkluzívne

1,Pridať Anjel-módy Položky do nákupného košíka (aspoň 5 položiek) 2,Screenshot na Zákaznícky Servis. 3,Získať jednu šatku v hodnote $ 9.9 na nové objednávky . ( 500 kusov za mesiac ,prvý príde, ten prv melie)

Značka Príbeh

Anjel-módy Dať svoj šatník vážne výber

Veľkoobchod a drop shipping

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Aktuálne fotografie ?

Ako rôzne počítače displej farby odlišne, dolor skutočných položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov. Ale všetky obrázky boli prevzaté so skutočným šaty . Vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na obmedzenia v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, farby uvedené v fotografie nemusia zodpovedať 100% tých, v položkách seba. Ale garantujeme, že štýl je pravdepodobné, ako je znázornené na obrázkoch. Môžete neváhajte a pozrite sa na webovej stránke.

Umývanie Pokyny

1. Naše šaty sú zložené na rýchlejšie prepravu. Prosím, použite para pre odstránenie vrások po príchode. 2. Chemické čistenie/ ručné umývanie, nie je pranie v práčke. Nedostatok železa, nie žehlička na dekoráciu.

Štítky: kongo vlajka, krátke šaty weddding, dlho sleev soiree šaty ženy, zimný predaj vaňa hardvéru sady, šaty quinceanera, africké dashiki maxi šaty, siréna rez svadobné šaty, svadby šaty morskej panny, lo večerné šaty, šaty formálne.


( 0 Hodnotenie )

Počet