Black Morská Víla Dlhé Večerné Šaty 2020 Arabčina Dubaj Štýl Exquisire Skladaný Dlhý Rukáv Zákazku Ženy Formálne Večerné Šaty

€155.48


ak chcete zákazku pls dajte nám vedieť :

1.Poprsie =___cm alebo cm

2.Pás =___cm alebo cm

3.Boky =___cm alebo cm

4.Ramenný pás =___cm alebo cm

5.Pás na poschodí bez topánok =___cm alebo cm

6.Rameno poschodí bez topánok =___cm alebo cm

7.Height =___ cm alebo cm(od vrcholu hlavy až k podlahe bez topánok)

8.Šaty color =___ (Akúkoľvek farbu vybrať alebo obrázok zobraziť farbu)

Často kladené otázky Otázka: môžem vrátiť alebo zrušiť šaty, ak zmením názor?

Odpoveď: Aj štandardná veľkosť šaty sú vyrobené na objednávku pre jednotlivých zákazníkov. Vlastná povaha nášho šaty znamená, že náš zrušení .preto je dôležité, aby starostlivo. Otázka: mám strach o veľkosti a presná veľkosť a strih šiat. Ako môžem, aby som, aby správna veľkosť a fit?

A: Porovnať svoje jedinečné merania s Našou Spoločnosťou meranie sprievodca, použite náš made-to-order model, ktorý nám umožňuje, aby sa vaše šaty na základe vašich presné merania na custom-fit oblečenie. Otázka: môžem, aby to šaty v rôznych štýl/látka/dĺžka?

Odpoveď: Každá šaty je starostlivo prispôsobená zápas presne to, čo vidíte na fotke, a žiaľ, nie sme schopní zmeniť štýl, dĺžky a materiálu v žiadnom prípade. Otázka: Budú moje šaty presne zhodovať s farbou vidím na vašich webových stránkach?

Odpoveď: Tu by mohol byť mierny rozdiel medzi skutočným šaty farba a to, čo vidíte na fotografii, v závislosti od počítača monitora, nastavení displeja.

Štítky: cievka t6 5 ks, zvitkoch chko abs, coilover 316i, cievka bmw 118i, mince chipping, edi šperky, cievka smok t10, cievka m2 04ohm, cievka j ľahké 3.


( 0 Hodnotenie )

Počet