LED Záhradné Osvetlenie, Solárne Sova Tvar Nočné Osvetlenie, Solar-Powered Trávnik Lampa Domov Záhradu Kreatívne Solárne Lampy

€8.77


Máte strach, tmavé vonkajšie ulici alebo terasu dvore? Chceš nejakú príjemnú atmosféru, keď si prechádzky v dvore? Táto položka vám, aby svoj sen prísť pravda.

Funkcie:

Jasné Svetlo: Každý solar-powered cesta svetla má vysokú-bright eye-ochranné, bez blikania a bez žiarenia, teplé biele LED svetlá pre osvetlenie.

Animačný program Outlook: Realistické SOVA outlook môže vydesiť myši preč. To je oblek pre Halloween/Vianoce/Narodeniny/Thanksgiving party.

Vysoká Kvalita: Táto položka je poháňaný slnečnou energiou. To má jeden vysoko kvalitný solárny panel a bezdrôtové použitie. Je vyrobená z vode odolného materiálu, takže to môže byť použitý v akomkoľvek počasí, ako daždivé a zasnežené.

Jednoduché Ovládanie: Zapnite spínač. To bude automaticky ukladať elektrickú energiu počas dňa. Pracovať viac ako 8 hodín pri plnom nabití s svitu.

Jednoduchá Inštalácia: Jednoduchá inštalácia a žiadne káble. Spike je vyrobená z vode odolnosť materiálu. To môže byť nainštalovaný priamo na mieste.

Špecifikácie:

Vstupné Napätie: 2V

Celkový príkon: 0.07 W

Žiarovka typ:LED

Svetelný zdroj: Solárne Svetlo

Zdroj: 1.2 V, AA, 600mAH Ni-MH

Nabíjanie hodín: 8 hod.

Pracovná doba: Viac ako 8 hod.

LED množstvo: 1* Teplá Biela LED

Farbu svetla: Teplá Biela

Ochrana stupňa: IP65

Materiál: Živica

Položka farba: Biela/Hnedá (voliteľné)

Položka hmotnosť: 270 g/9.5 oz

Veľkosť balenia: 250*142*139mm/9.8*5.5*5.3 v(Dĺžka * Šírka * Výška)

Package hmotnosť: 400g/14.1 uncí

Poznámky:

Prosím, zapnite prepínač pri prvom použití ju a dať ju priamo svitu miesto.

Zoznam balíkov:

1* Sova tienidlo

1* Slnečné Svetlo

1* Spike

Štítky: pre domáce, dievča solárne tanečník, tanec tanec, pena živice lampa, víla rybník, záhradné lampy, dom tieni, ac dc tričko, solárne krok, loptu ulici.


( 1 Hodnotenie )

Počet