Dotykový Displej Pre SONY Xperia XA1 XA 1 G3116 G3121 G3123 G3125 G3112 LCD Displej Digitalizátorom. Montáž Rámu dotykový displej LCD

€13.98


Kontrola kvality:

Všetky mobilné telefóny, náhradné diely prešla QC kontrolu pred odoslaním, sa ;

Dodacia lehota:

Po vaša platba bola verfied ok, my vám pomôžeme pripraviť loď položiek v 24-36hours čo najskôr;

Záruka na výrobok :

dáme Všetky Náhradné diely troch mesiacov záruky ;

Balené prísne s Anti-statický taška a pena box

Sme špecializovaný ponúkajú rôzne vysoko kvalitný mobilný telefón, LCD

Package: Pevný Ochranný Box+Vašej objednávky položiek

Priateľské Pripomienky

Špeciálne zručnosti a techniky potrebné pre správnu inštaláciu. Odporúčame spracovať vaše repairment za pomoci kvalifikovaného technika.

Spätná väzba:

1) Ak ste spokojní s položku, ktorú sme poslali ste, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš.

2) v Prípade akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás cez Správu alebo e-mail a my sa budeme snažiť, aby ste ho vyriešili. Prosím, nenechávaj neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez komunikácie s nami a my sa budeme snažiť vyriešiť problém.Ďakujem.

Č Adresa sa zmení po pozrite sa na to. Všetky objednávky bude odoslaný v rámci 2 obchodný deň na celom svete , prosím, kliknite na platby a doprava kartu zistiť, prepravné náklady, na vašom mieste by sme len poplatok najvyššie prepravné poplatky pre prvú položku pri objednávke viacerých položiek.Ak máte problém získať objednávky, prosím e-mail nás usps len ponúknuť dodanie číslo potvrdenia namiesto sledovania číslo, tak to nebude sledovať, kým nie je doručená.

Štítky: xperia 5 ii, smartphone wifi, mi4i dotykový displej náhradné, sony xa1, mäkké xperia xa1, prípade g3112, kúzlo four leaf clover pandora, 6 palcový displej, sony xperia z2 z3 kompaktný, sony xperia xa1 rack.


( 2 Hodnotenie )

Počet