Dámske Pyžamo Set Čistého Hodvábu Dámy Nádherné Výšivky Sleepwear Veľkosť M L XL XXL

€67.82


Profesionálny Predajca Viac ako 10 Rokov V Hodvábu Podnikanie!!!>> 100% Spokojnosť zaručená

Najlepšie Ceny Pre Prírodný Hodváb Produkty

30 Dní Bez Zmätkov Vrátenie DÔLEŽITÉ: možnosť veľkosti pre vás vybrať, NIE je v Európskej VEĽKOSŤ, prosím, skontrolujte veľkosť podrobnosti v popise. Ak máte akékoľvek otázky, pokiaľ ide o veľkosť, prosím, neváhajte a kontaktujte nás!

2618143344392048 Položka, Ktorú môže Tiež Ako NÁS 88,00 DOLÁROV / USA $ 88.00 / USA $ 99.00 / USA $ 158.00 / USA $ 54.00 / USA $ 125.00 / USA $ 99.00 / USA $ 58.00 /

1,Zmyselné satiny charmeuse tkaniny, priedušná a pohodlné a jednoduché starať

2, Vyrobené v spoločných 16.5 MM Moruša Hodváb

3, Nádherné Výšivky na prednej strane

4, Elastický pás,salónik nohavice,č lietať na prednej strane

(Farebné odtiene sa môžu mierne líšiť od obrázka.).

Platby

Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď objednávky na adresu, ktorá bola potvrdená Dodacia Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správny Dodacia lehota: 7~20 pracovných dní v spoločnej(potrebujete viac dní,keď je na významné dni a Sviatky) Ak potrebujete Expresného doručenia ,prosím, kontaktujte nás pred umiestnite objednávku a budeme robiť pre vás len to najlepšie. Vráti

"Chceme, aby ste boli na 100% spokojný s nákupom a ponúkajú 30 deň "nie dohadovať" záruka"

Vráti budú akceptované až do 30 dní po doručení tovaru, a musí byť unworn a v pôvodnom obale.Prosím, kontaktujte nás pred návrate položky. Ak vrátite je spôsobené našou chybu(nesprávne položku,chybné),zašleme vám vrátime plnú sumu a vrátiť účtovanie nákladov. Ak vrátite je spôsobené tým, že na oboch stranách (veľkosti problém, farebný rozdiel), zašleme vám vrátime plnú sumu a kupujúci zaplatiť vrátiť účtovanie nákladov. Ak vrátite je spôsobená kupujúcim(už Nie je potrebné,opatrenia pri Náhodnom poradí,lepšie ceny k dispozícii, a pod.), Budeme účtovať 20% doplnenie stavov poplatok a nie vrátenie poštovné, kupujúci zaplatiť vrátiť účtovanie nákladov.

Komunikácia

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak nie ste spokojný / á s vašou objednávkou v žiadnom prípade,KONTAKTUJTE nás Skôr negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu,vynaložíme maximálne úsilie na vašej 100% spokojnosti.

Akékoľvek Otázky?

Pozrite prosím tento výpis stránku pozorne ako odpoveď je zvyčajne tam. Ak nie, dajte nám vedieť a my sa snažíme odpovedať do jedného pracovného dňa.

Štítky: hodváb bol pyžamá, pajama čistý hodváb, nastaviť velvet žena pyžamá, picr zimné pyžamá ženy, dievčatá velvet pyžamá, 100 hodváb sleepwear, čistý hodváb sleepwear, foto pozadie melón, 100 hodváb pajama, striebro hodváb pyžamá.


( 1 Hodnotenie )

Počet