EU/US/UK 6 Úroveň 120W Elektrické Vykurovacie Podložky Časovač Pre Ramenný Krku Späť Chrbtice, Nôh Úľavu od Bolesti Zimné Teplejšie 75x40cm 60x30cm

€19.76


EU/US/UK 6 Úroveň 120W Elektrické Vykurovacie Podložky Časovač Pre Ramenný Krku Späť Chrbtice, Nôh Úľavu od Bolesti Zimné Teplejšie 75x40cm 60x30cm

Funkcia:

*1. Tepelné Terapie Zvyšuje Prietok Krvi

Tepelné terapie zvyšuje prietok krvi do bolesť oblastiach tela spôsobuje, že svaly sa uvoľnia a uzdravenie stalo rýchlejšie.

*2. 6 Tepla Nastavenia

Prispôsobiť vaše pohodlie s výberom z 6 tepla nastavenia a vybrať si môžete nechať pad bežať nepretržite alebo použite časovač na mieru tepelných nastavenie až do 2 hodín. Jedinečný meter ukazuje pripravenosť vašej pad ako sa ohrieva.

*3. Terapia tepla pre Svalovú Tuhosť

Po dlhej a napätá deň, krku a ramien sa prirodzene stane tuhý. Ak sa nelieči, je toto napätie môže spôsobiť bolesti svalov a hlavy.

*4. Odpočinúť Boľavé Svaly

Tepelné terapie môže zvýšiť prietok krvi a uvoľniť tesný, boľavé svaly. Oceníte mäkkej tkaniny a ľahké dosiahnuť a používať digitálne ovládacie prvky.

*5. Upokojujúce Teplo do 30 Sekúnd

Vykurovanie pad technológia poskytuje upokojujúce teplo úľavu pri 30 sekúnd rýchlo teplo a rýchlu úľavu. Cítiť teplo terapie pomáhajú zvýšiť prietok krvi do bolesť v oblasti pre svalovú relaxáciu a rýchlejšie hojenie.

Špecifikácia:

Materiál: Flanel

Farba: Šedá

Teplotný rozsah:40-60℃

Načasovanie úprava: 30-120min

Veľkosť: 75 x 40 cm/ 29.9 x 15.7 v;40 x 30 cm/15.7 x 11.8 v

Napätie: 110/220V

Výkon: 120W

Automatické vypnutie v 2 hodín, aby sa zaistilo ich bezpečné použitie

Package Zahrnuté:

1 * Extra Veľké Vykurovacie Podložky s Regulátor

1 * AC Adaptér

1 * Prevádzkové Príručky

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: neuropatia úľavu, vykurovacie podložky miest, bolesť, elektrické koleno teplejšie, www.tantra-egypt.sk šaty, elektrické kúrenie pad krku, nálepku uk, leg warmers pou, teplo rameno, teplo pad.


( 0 Hodnotenie )

Počet