200-240V PTC samoregulácie Ohrev Teplej Pad Teplé Podlahy regulácia Teploty Elektrické Podlahové Otepľovanie Mat pre Domáce Kancelárie Nemocnici

€8.09


Čo je PTC?

V PTC znamená Pozitívny tepelný Koeficient, to sa odkazuje na druhy specia materiálov, elektrický odpor PTC materiálov sa zvýši, keď teplota materiálu sa zvyšuje, a aj elektrický odpor materiálu sa zníži, keď je teplota znížená.

Čo je PTC Vykurovacie Filmu?

V PTC vykurovacie fólie je nový typ a aktualizované teplé podlahy produkt založený na bežných kúrenie film.

Teplota obmedzenie funkcie elektrické vykurovacie fólie. Pracovný princíp je, že ak sa zvýši teplota, odpor sa zvýši, a to tak, že prúd sa zníži, a teplota sa nebude zvyšovať donekonečna. Naopak, ak teplota klesne, odpor zníži, aktuálne sa bude zvyšovať, a teplota nezníži donekonečna. Teda, teplota je riadená v rámci bezpečné a primerané bezpečnostné rozsahu. Ak chcete dosiahnuť efekt úspor energie a úspory energie.

Package zahrnuté:

1 X Podlahové Vykurovanie Film

Špecifikácia:

Menovitý výkon: 220W/m? (+-10%)

Pracovné napätie: 200~240V AC 50/60Hz

Šírka: 50 cm

Infračervené vlnové dĺžky: 8~16um

Thichness: 0.338 mm (0.25 mm hrúbka vykurovacej fólie nie je bezpečný pre použitie pod podlahou)

Funkcie:

1. Rýchlo sa zahrievajúce k dispozícii podľa vysoká účinnosť metódy

2. Dobrý tepelným účinkom za relatívne nízku teplotu v porovnaní starého vykurovacieho systému. Film má vynikajúcu odolnosť a dlhú životnosť. Pomocou najmenej 20 rokov.

3. Kúrenie bez plameňa. Bezpečné použitie pre zariadenia ako deti v škole, starých ľudí domoch, nemocniciach......

4. Tiché a čisté kúrenie.Ako je teplota nízka, čo ľudské výhody veľa ďaleko-infared lúče, a udržiavať čerstvý vzduch v miestnosti.

5.Majte dosť a čistenie v dome a izby, v dôsledku č zvuk spaľovania paliva, žiadne vibrácie, žiadne vetranie, a to je obzvlášť dobré pre vykurovanie niektorých oblastiach, ako sú nemocnice, ktoré je potrebné držať pomerne a čisté.

6. Úspora energie a ekonomické vykurovanie. Úspora energie oproti starému modelu je vykurovania film.

Poznámka:

Kúrenie film povrchová teplota nebude viac ako 60℃, žiadne elektrické alebo netesnosti sebazničenie,elektrické film prácu, nikto nemôže použiť prípade vysokej teploty, elektrické fólie vykurovacie plochy zakázané na pokrytie položky, tak, aby vplyv na rozptyl tepla, čo v vykurovacieho filmu je teplota príliš vysoká, tepla a produkujú vysoké teploty, plachta a podlaha bude bolieť.

Otázka:Aká je kvalita vašich produktov?

Odpoveď:kvalita našich výrobkov je veľmi dobrý, môžete si byť istí.

Otázka:Ako môžete vedieť váš produkt?

Odpoveď:Môžete vidieť naše podrobnosti popis a obrázky.

Úprimne dúfam, že ste nám môže dať dobrú spätnú väzbu. Žiadny problém, môžete sa na nás obrátiť, sme sa riešiť problémy, až kým nebudete spokojní.

Užite si nakupovanie tovaru z mojej obchod, dúfam, že sa môžeme navzájom spolupracovať, môj drahý priateľ!

Štítky: teplo, neuropatia úľavu, teplé podlahové vykurovacie rohože, vykurovacie podložky miest, podlahy tepla mat, textílie tepla, ptc snímač teploty, masad elektrické papuče, teplo pad, elektrické otepľovanie podložky.


( 1 Hodnotenie )

Počet