8pcs Usb Elektrické Vykurovacie Podložky S 3 Výstroj Nastaviteľná Teplota Pre Bolesti v Chrbte, Krku, Kolená, Ruky, Nohy Ramenný 5v-12v

€3.41


{infomodule}

Funkcia:

-Mäkké, pohodlné, flexibilné, oteruvzdorné, izolované, a umývateľný vodou.

-Regulácia teploty a úpravu do 3 prevodovky. Vysokej teplote cca 45 až 50℃, strednej teplote asi 40-45℃, nízkej teplote asi 30-40℃

-Oblasť použitia: oblečenie, tričká, waists, abdomens, domáce zvieratá a tak ďalej.

Špecifikácie:

Typ:kúrenie handričkou

Napätie: 5V-12V

Právomoci: 9 watt

Tri rýchlostné teplota: 30-50 stupeň

Poznámka:

1. Nesmie používať samostatne starostlivosť, dieťa alebo teplo necitlivé.

2. Č podpichoval nôž na teplo teplo line vnútri vykurovacej látky, nikto v miestnosti prísne zakazujú používanie elektrickej energie.

3. By nemal byť používaný vo vlhkom prostredí. Prosím, osušte ho pred použitím.

4.Prepínač použite načasovanie: na otvorenom stave, dĺžka otvoriť kľúč je 3 sekundy na vstup do 30 minút čas, aktuálny indikátor blikať.

Package Zahrnuté:

1 nastavenie vykurovacej handričkou

Spôsob inštalácie:

Kúrenie handričkou s ihlou na šitie v núdzi kúrenie šaty alebo nohavice, podšívka vo vnútri drôtu z vrecka časť oblečenie ak chcete otvoriť niekoľko riadkov zo vnútri vrecko, prepínač a plnenie poklad do vrecka oblečenia, ktoré môžete použiť. Tiež to môže byť upravený podľa vašich vlastných preferencií.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: neuropatia úľavu, gasolin ohrievača, vykurovacie podložky miest, bolesť, 12v tepla pad, stolička vykurovacie rohože, nohy teplejšie, fialová kúrenie pad, 12v tepla mat, veľký vyhrievaný koberec.


( 1 Hodnotenie )

Počet