Vosk Stroj Krásy Odstránenie Chĺpkov Konštantná Teplota Horúci Vosk Hrniec Depiláciu Rýchly Ohrievač pre Domáce

€11.62


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Nastaviteľná teplota s Indikačné svetlo: Teplota pravidelné kontrolné a signalizačné svetlo.Konštantná teplota vykurovanie, na určitú teplotu, sa zastaví, kúrenie, bezpečné a účinné.

Nastaviteľná teplota: môžete ľahko nastaviť a upraviť teploty otáčaním tlačidla. Vhodné pre všetky druhy voskov: pevný voskovanie, pásy voskovanie, parafín voskovanie.

Vymeniteľné vložky vedro: Zahŕňať dodatočné hliníkové nádoby a môže byť vymeniteľné s rukoväť.Vidieť cez kryt zabraňuje vosk kontaminácie. Vhodné pre profesionálne salóny a domácich užívateľov.

Kompaktná veľkosť poskytuje dokonalú prenositeľnosť a môže sa ľahko zmestí do každého kufra.Nové a rozšírené cievky systém zabezpečuje rýchly ohrev. Z studený štart trvá len niekoľko minút, aby si vaše vosk pripravený na odstránenie chĺpkov.

Pripojte Typ: NÁM Zástrčku,platí, Kanada, India, Japonsko, Mexiko, Thajsko, Taiwan, Spojené Štáty, na Filipínach a tak ďalej./ EÚ Zapojte sa vzťahuje na Indonézia, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko a tak ďalej.

Názov: Depilácia Voskom Ohrievača

Napätie: 100-240V

Výkon: 35W

Meltable Vosk: Vhodné pre všetky typy vosk

Vlastnosti produktu: vysoký výkon vykurovacieho systému, rýchlo vosk topenia, konštantná regulácie teploty funkcia

Použitie: Bikini / Telo / Tvár / Podpažní

Farba: čierna

Materiál: plast

Veľkosť: 13 * 11 cm

Obsah Balenia:

1 * Vosk stroj

Bezpečnostné Upozornenie:

1. Prosím, NENECHAJTE test teplota vosk prstom, ale používať náradie, vyhrievané vosk môže byť veľmi horúce a môžu spôsobiť popáleniny!

2. Prosím, uistite sa, že VOSK HRNIEC je SUCHÉ, keď si dať vosk do neho. V opačnom prípade bude dostať spálil!

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: šťastný pokožky laserom, vosk hrniec jt, epil, vosk hrniec depilácia, epil vosk, cukor vosk ochlpenia tela, vosk pot au ohrievača, brazílskym voskom, hnedý cukor depilácia voskom, depil vosk.


( 1 Hodnotenie )

Počet