Taktické CQC Serpa Utajovanie Ľavej Strane Rýchle Pištole Závesu Prípade, w/ STRIKE MOLLE Platformu Pre Sig Sauer P226 P229

€15.71


* Farba: Čierna / BK. * Materiál: Vysoká Hustota Vstrekovanie tvarované Polymér. * Spúšť prstom-aktivovať aktívny systém, ktorý nebude vydania zbraň, až kým stlačíte tlačidlo na uvoľnenie, ako si kresliť. * Hladký prechod-zadarmo kresliť, že nedokáže zmeniť svoje bežné kreslenie pohybu. * Automaticky uzamkne, keď ste puzdro na pištoľ. * Rýchlosť-cut dizajn umožňuje rýchle kresliť, lokalizovanie a re-puzdro pre bezpečnosť pri zachovaní oči na cieľ. * Obouruký adaptér platforma,určená na nosenie SERPA CQC Utajovanie Závesu pri akomkoľvek uhle. * Môže byť namontovaný na všetky S. T. R. I. K. E. alebo MOLLE KAMARÁTI platformy, vrátane vesty, opasky, dropleg platformy, vnútorné panely, a balenie. * Vhodné pre Sig Sauer P226 P229. Obsah balenia: * Taktické Serpa CQC Utajovanie Závesu * 1, MOLLE Platformu * 1 POZNÁMKA: Akákoľvek zmena vaša zbraň z pôvodných štandardných, ako napríklad veľké aftermarket železa pamiatky, svetlá, lasery, riadiace páky, atď., nie sú odporúčané, aby sa použije s týmto závesu.

1. Objednávky budú rukoväť včasné po zaplatení overenie 2. Prosím, uistite sa, že ste celé meno ,adresa,psč, je správne. 3. Ak ste v naliehavú potrebu tohto balíka, kontaktujte nás pred objednávke a vyberte si svoj najviac uspokojivé kuriérskej spoločnosti. 1. Ak sa chcete vrátiť alebo vymeniť produkt, prosím kontaktujte nás do 7 dní) po prijatí balíka. 2. Vrátený výrobok musí byť v pôvodnom obale a štátu. Budeme získať peniaze späť, aby ste po dostaneme balíka. (prepravu poplatok je nevratný) 3. Hoci máme prísne a odborné prehliadky jednotlivých výrobkov a obalov, ale tiež sa nemôže vyhnúť možnosť poškodenia v priebehu prepravy. Vitajte vám kontaktovať nás pre výmeny alebo opravy, ak si bohužiaľ majú poškodenom stave.

Štítky: vedúci alfa romeo, gun puzdro na ľavej strane, coldre sig sauer, puzdro p226, sig sauer p226 príslušenstvo, sig sauer francúzsky, tokarev, revolvery cqc, Glock, box zbraň.


( 1 Hodnotenie )

Počet