Univerzálny Skryté Autosedačky Pištole Gun Puzdro Auto Príslušenstvo Vozidla Pod Matrac Skryté Vrecko Taktickú Zbraň A Revolvery

€8.20


Veľkosť:12 x 24,5 cm 30,5 x 62 cm Nastaviteľné, s úpravu pracky. Stabilná konštrukcia s dlhou služby čase. Je kompatibilný s väčšinou autá, nákladné automobily, ľahké úžitkové vozidlá. Trvanlivé: pekne vyrobený vysoko kvalitný nylon materiálu. Veľká izba-extra vreckami na nosenie munície, baterka,nôž, medicíny a podobne. Generic,vhodná pre pravú, ľavú ruku čerpať Univerzálny: Tento posteli gun puzdro je vyrobené pre inštalované pod všetky matrace, postele, možno ju použiť aj na kancelárske stoličky, stôl, stolík, gauč atď. Top priechodka umožňuje visieť vo vnútri skrine, alebo ho namontujte na stenu ako závesné puzdro. Ako vozidlo seat závesu, je kompatibilné s väčšinou autá, nákladné automobily, ľahké úžitkové vozidlá. Trvanlivé: Pekne vyrobený vysoko kvalitné odolné 800D nylonu a kože, robustná konštrukcia. To môže byť použitý pre rokov. Dve Vrecká&Jednej Pištole Závesu: má extra vreckami na nosenie munície, baterka, OC sprej, nôž, lieky alebo niečo, čo potrebujete chytiť rýchlo, keď tiesni vyjde. Jedna Veľkosť pre Všetkých: Pracuje pre pravou rukou a ľavou rukou strelca. Toto puzdro pracuje so širokou škálou pištole ako Ruger LCP 380, Sig P238, Kimber sólo, S&W M&P Štít 9mm, Glock 26, Glock 27, Glock 30, Xds 45 atď. Výkonný autosedačky Puzdro určené pre presadzovanie práva a skryté vykonávať civilistov. Tento ľahko použiteľný dizajn funguje pripojením dve spony spolu za sedadlom vodiča. Po zapojení môže používateľ miesto jeho alebo jej pištoľ na jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť mieste v prednej časti sedadla.

Štítky: smith a wesson m, puzdro na pištoľ, zahalený taktické závesu, puzdro, pištoľ zbrane, čepeľ skryté, magazin puzdro, držiak pištole, zbraň závesu, kydex závesu smith.


( 0 Hodnotenie )

Počet