Amomax Nastaviteľné Taktické Puzdro pre STI Hi-Capa 2011 Série Blaster/ Tokio Marui / SME / KWA / KJW - pravou rukou Tan

€14.30


Amomax Nastaviteľné Taktické Puzdro pre STI Hi-Capa 2011 Série Blaster/ Tokio Marui / SME / KWA / KJW - pravou rukou Tan

Funkcie:

.Závesu tela a účtovnou platformy sú pripojené na zariadenie, a závesu tela sa otáča o 360 stupňov, tak, že účtovná poloha sa dá ľahko upraviť.

.Kompatibilné so 4 rôznymi účtovná platformy - pádlo (štandard), závesu na opasok MOLLE a nohy platformu.

.Pádlo a pás sú pripnúť k opasku s závesu.

.Airsoftových hráčov sa bude využívať pri bežných streľba odbornej príprave alebo súťažiach, ako napríklad vzduchu blaster pištole, 3 blaster streľba, 4 blaster streľba, a 5 blaster streľba.

.Pri vykonávaní vzduchu blaster incident, strelec potrebuje MOLLE na nesú airsoft taktická vesta, alebo šatke, platforma, ktorá nesie vzduchu blaster na stehne.

.Kroky na úpravu účtovnej miesto: 1. Uvoľnite len skrutku na zadnej strane; 2. Otočiť hlavnej závesu na úpravu účtovnej polohy; 3. Utiahnite skrutku a kompletnú úpravu.

.K dispozícii Rozsah: denné nosenie, taktická streľba, airsoft, atď.(Štandardné len s pás plechu, žiadne iné príslušenstvo)

Špecifikácie:

.Farba: Tan

.Materiál: PP

.Ručné Možnosť: pravotočivý

.Rozmery produktu: 13.73 x 8.17 x 4.37 cm

.Hmotnosť výrobku: 125g

.Package Rozmery: 14.5 x 9 x 5 cm

.Package Hmotnosť: 140 g

.Balenie: Box

Obsah Balenia:

.1 x Puzdro

Štítky: koľajnice pre 1911, amomax závesu, p1 list, capo jkmax rc, zahalený taktické závesu, Gun Puzdro, puzdro, smith wesson, kublai p1, zbraň závesu.


( 2 Hodnotenie )

Počet