SEXYE TPE Sex Bábika Kremíka Mäkké Prsia, Zadok Dospelých Sexy Hračky Kovové Kostry Ústne Láska Skutočná Mačička Pošvy Bábika Najvyššej Kvality

€584.12


Prečo Ľudia Kupujú Sex Bábiku?

Tie deň a vek s životy ľudí stále bohatší a bohatší, vzťah stresu na všetkých dôb vysoká, vyčerpania rodinného života, práce únava, páry sú oddelené po dlhú dobu vďaka práci alebo osobných dôvodov, ľudia, ktorí jednoducho nemajú emocionálne energie pre skutočný vzťah. Zoznam dôvodov pre kúpu Sex Bábika môže byť nekonečný. 1,Sex Bábiky sú ideálne pre objavovanie svoju sexualitu 2,vo vzťahu, V ktorom dva národy sexuálne túžby nie sú uzavreté. 3,Sex Bábiky našli obrovský miesto v živote jedného muža a ženy, od puberty až po starobu. 4, Pre väčšinu slobodných ľudí, ktorí nechcete, aby sa riziko dátum JEDNU NOC, alebo zavolajte dievky, a sex bábiku by byť dobrý spôsob, ako získať Sexuálne uspokojenie. 5, Pre niektorých veľkých fanúšikov Anime, alebo iné špeciálne charaters. Sex bábiku by byť komfort ich sexaul satification.

Top Kvalita TPE a Kovová Kostra

S najvyššej kvality TPE, bábika môže priniesť skutočnú pleti dotyk pocit, realistický a mäkšie jelly prsia, malé Pošvy a konečníka, vždy panny. S kovovou kostrou, jeho možné, aby sa bábika má mnoho polohou a sexuálnych pozícií ako vaše priania.

2,Vynikajúce Služby Zákazníkom

Našou filozofiou je ponúknuť najlepšie nakupovanie a ponúkajú vysokú kvalitu bábiky. Budete mať odpoveď od nás do 3 minút pre úradné hodiny. Nechajte nám váš e-mail, že by bolo lepšie pre servery vám poslal videá a nahé fotografie, ktoré zobraziť viac podrobností o bábiku.

3,Spoľahlivé Dodávateľského Reťazca

Sme manufatur a obchodná spoločnosť. Všetky SEXYE Pôvodné dols sú vyrobené v našej vlastnej továrni. Sme schopní vyrobiť 500 bábika deň. Ponúkame prispôsobiť služby.

4,Spoľahlivých Logistických a Dodanie Služby

Viac poštovné spôsoby, pozemná doprava, letecká doprava, námorná doprava, železničná doprava, aby bábiku môcť byť odoslané do väčšiny krajín a území. Spoľahlivé colné odbavenie služby, môžeme získať väčšinu on krajiny a územia, vlastné jasné. Dokonca aj niektoré krajiny tvrdia, že porno je zakázané.

O SEXYE

SEXYE značka je registrovaná ako v Japonsku a Číne. V Čínskych znakov vedieť, ako " ". Hlavne musíme predať dospelých výrobky, najmä sex bábiky. sme jedným z top značky v Číne, máme oficiálneho obchodu na Tmall a JD.com, ktoré e-commecial vodcov v Číne. SEXYE značky sex bábika predaných viac ako 2000 bábiky mesiac v Pevninskej Číne. Teraz sme spustení zahraničných trhu, www.tantra-egypt.sk by byť náš prvý krok. máme jeden z najlepších Ázijských tvár bábiku a Anime ako bábiky. Dúfal, že môžeme priniesť kvalitnejší sex bábiky pre našich zahraničných klientov s lepšiu cenu.

Telo Údajov

Výška: 149 cm/159 cm / 169 cm Prsia: 73cm/79 cm /84 cm C šálka Pás: 50 cm /53 cm/56 cm Bokov: 78 cm/82 cm/87 cm Nohu dĺžka: 43/46/49 cm dĺžka Nôh: 21 /22/23 cm Čistá hmotnosť: 29/35/39 kg Balené hmotnosť: 34/41/46 kg Pošvy, hĺbka: 17 cm, otvor Ústa, hĺbka: 18 cm Riti, hĺbka: 17 cm Package špecifikácia: 135*38*35/146 * 40 * 28/154*42*32 cm

O Logistiky

1.Odoslané z kórejskej sklade: 3-5 dni, aby sa dospelo 2.Dodávané z Číny do ruskej: o 20-55 dni, aby sa dospelo 3.Dodávané z Číny do USA,Spojené Kráľovstvo,Nemecko,Francúzsko,Poľsko,česká Republika,Španielsko,Taliansko,belgicko,Dánsko,Luxembursko,Holandsko,Chorvátsko,Slovensko,Slovinsko,Fínsko,Monako, nemecko, Rakúsko,Švédsko,Grécko,Írsko,Portugalsko,Estónsko,Lotyšsko,Litva,Rumunsko,Maďarsko,doprava zadarmo, o 3-15 dni, aby sa dospelo. Pre pandémie by tam byť niektoré dni odkladu, kontaktujte nás a uistite sa, že stimate čas dodať y a vyberte spôsob dopravy.

Oznámenie O Bábiku

1,Sex bábika je takýto druh presné nástroje, tam je nejaká odchýlka okolo 5 CM, je normálne, uistite sa, že ste si to pred mieste objednávky. 2,O farbe, tam by niektoré odlišné od rôznych monitor a svetelné podmienky na fotografovanie tiež veľmi zobraziť rôzne farby, profesionálny fotograf wouold ukáže najlepšie a realistickejšie farby alebo bábiku. 3,fotografie môžu mať citlivé obsahu. Ak potrebujete podrobnejšie fotografie, kontaktujte nás. Pošleme necenzurované fotografie na vás. 4, sľubujeme: dostanete 100% isté ako pod obrázkom bábiky. 5 vidieť, môže byť úplne pokryté, ale stále málo, a že je normálne. všetky bábiky všetky značky majú problém.

FAQ

Otázka: Prečo faktor obrázky vzhľad nie je tak dobrý ako obrázok pre advertizing, môžem môže mať 100% isté bábiky v advertizing bábiku? Odpoveď: advertizing bábika fotografie je prijaté profesionálnych fotografov, môžu vám ukázať tie najlepšie aspekty a najlepšie vyzerá bábika. Zamestnanci skladu alebo na výrobné nie je fotograf, oni proste majú telefónom a niektoré úplne normálne, dont myslím, že bábika je horšie, ako obrázky vziať do továrne, reálne produkty by bolo lepšie. Na advertizing bábika je aj šaty a stlyed, môžete mať úplne rovnaké bábiku, ale potrebujú čas na štýl bábiky a šaty jej nahor. Jedna vec je veľmi dôležité, že musíte štýl doll. Otázka: Bude bábika kožu škvrna? Odpoveď: dollrsquos pleti aj keď trvanlivé a odolné trhliny, diery a škvrna nie je nezničiteľný. Mali by ste byť opatrní, aby sa vaše bábika od tmavé tkaniny a tesné oblečenie. Ak máte radi tmavé oblečenie, mali by ste si byť istí, že pranie je pred uvedením na vaše bábiky a uistite sa, že nie je obchod s jej oblečenie na. Najlepšie oblečenie pre bábiky je svetlo, farebné, voľné kovanie tkaniny. Otázka: SEXYE Bábiky prísť s záruky? Odpoveď: Vzhľadom na charakter výrobku, nemôžeme akceptovať vráti. Avšak, stojíme za náš produkt a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme uspokojili našich zákazníkov Otázka: Aký je váš návrat politiky? Odpoveď: aj keď sa wersquod ako plne uspokojiť všetkých našich zákazníkov, naša firma politiky je: VŠETKY KÚPNE SÚ KONEČNÉ. Avšak, dôrazne odporúčame, aby ste preskúmať nespočetné množstvo možností pre zmenu vášho SEXYE bábiku. Môžete zmeniť svoje oblečenie, vymeniť jeho alebo jej parochňu, uplatňovať určité druhy kozmetiky, a dokonca zmeniť jej tvár.

Štítky: skutočný bábika real, hračky pre dospelých, sex hračky, silikónové sex bábiky jazyk, sexy hlavu bábiky, reborn, muž masturb, pán bábiky, silikónový zadok pánty, greenscreen.


( 0 Hodnotenie )

Počet