Linkooer Svalov Krásy 150 cm Sex Bábiky Veľké Silikónové Prsia Obrovským Prsia Realisticky Dospelých Bábika Pošvy, Konečníka Ústne Lásky, Bábiky, Hračky, Sex

€607.24


Pridať AI Funkciu, aby sa Vaše Bábiky

Pridajte tieto funkcie vykonávať svoju jedinečnú bábiku,realistickejší a zaujímavé:Snímateľný Pošvy,Duté Prsia,Jelly Prsia,Ochlpenie,Pronouncing Kúrenie,Hlasové Funkcie,Shrugging Ramenný,Transsexuáli Penis. Milí kupujúci, sľubujeme, že budeme poskytovať 100% isté bábiku ako nasledujúci obrázok.Náš Obchod-Linkooer poskytnúť bábiky s vysokým qulity a odmieta výroba bábik s nízkou kvalitu všetkých produktov v našom obchode prešli CE certifikát. Sex hračky poskytnúť vám s funkciami a službami manžela alebo manžela, alebo partnera a poskytnúť všetky radosti pre vás v spálni.Váš manžel alebo partner niekedy nemôže uspokojiť vás, ak chcete prijať opatrenia v spálni.Takže najlepším riešením je použiť silikónové bábiky. Prosím, buďte v kontakte s nami, ak máte akýkoľvek dotaz, s cieľom zabezpečiť, budete získať dostatočné a sen bábiky.Ďakujeme! Produkt Špecifiká Výška: 150 cm-43kg

Materiál: TPE s kovovou kostrou

Prsia: 95 cm

Pás: 47 cm

Hip: 83cm

Vaginálne Hĺbka: 18 cm

Riti, Hĺbka: 16 cm

Ústne Hĺbka: 13 cm

Čistá Hmotnosť: 31.5 kg

Brutto Hmotnosť: 43kg

Veľkosť balenia: 140*42*30 cm Poznámka: Veľkosť pre ručné meranie, tam môže byť niekoľko centimetrov chyba, patrí k bežným javom. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Fotografie môžu mať citlivé obsahu. Ak potrebujete podrobnejšie fotografie, kontaktujte nás. Pošleme necenzurované fotografie na vás.Sľubujeme: dostanete 100% isté ako pod obrázkom bábiky.

O Logistika: 1.Dodávané z Európy sklade: o 3-15 dni, aby sa dospelo 2.Dodávané z Číny do ruskej: o 20-55 dni, aby sa dospelo 3.Dodávané z Číny do USA,Spojené Kráľovstvo,Nemecko,Francúzsko,Poľsko,česká Republika,Španielsko,Taliansko,belgicko,Dánsko,Luxembursko,Holandsko,Chorvátsko,Slovensko,Slovinsko,Fínsko,Monako, nemecko, Rakúsko,Švédsko,Grécko,Írsko,Portugalsko,Estónsko,Lotyšsko,Litva,Rumunsko,Maďarsko, doprava zadarmo, o 3-15 dni, aby sa dospelo.

Zobraziť Produkt

、、、、

Keď si svoju objednávku, prosím zanechať odkaz na Poznámky nasledujúce údaje:

Farbu Kože + Farba Očí

Ak si nenechávajte žiadne správy k nám, budeme predvolené, aby ste si bude vyžadovať isté bábiku ako v našej reklamnej fotografie.

Farbu Kože Možnosti

Všetky Linkooer bábiky TPE pokožky, ktorá má veľmi dlhú životnosť, celková bezpečnosť pre ľudský kontakt, žiadny trvalý zápach alebo chuť, a nízke riziko trhaniu. V porovnaní s existujúcimi silikónové gumy produkty, TPE bábiky sú jemnejšie na dotyk a majú viac realistické ldquojigglingrdquo častí tela (prsia, ohorky, atď.). Navyše, tento materiál je pružnejší, ktorá umožňuje bábiky, aby bol pružnejší na ich kĺby, dáva Linkooer bábiky špeciálna hi-realizmus dotyk. Ponúkame nasledujúce štandardné tóny pleti pre váš výber.

1、Bielej Pleti. 2、Ľahké Opálenie Pokožky . 3、Opálenie Pokožky . Farba Očí Možnosti

Všetky naše oči sú ručne vyrobené v našom štúdiu. Ponúkame nasledujúce štandardné oči farby pre váš výber.

1、Black. 2、Brown . 3、Modrá. 4、Zelená. Stojí alebo Nie Stojace

Všetky Linkooer bábiky prísť štandard ako non-stojan. Môžete si vybrať stojí nohami možnosť pri objednávaní.

1、Stojí Nohami 2、Nie Stojaci Nohy Pack Zoznam Tipov: oblečenie na foto nebude odoslaná, ktoré sa používajú iba na pomoc shotting účinok.

FAQ

Otázka: Bude bábika kožu škvrna?

Odpoveď: dollrsquos pleti aj keď trvanlivé a odolné trhliny, diery a škvrna nie je nezničiteľný. Mali by ste byť opatrní, aby sa vaše bábika od tmavé tkaniny a tesné oblečenie. Ak máte radi tmavé oblečenie, mali by ste si byť istí, že pranie je pred uvedením na vaše bábiky a uistite sa, že nie je obchod s jej oblečenie na. Najlepšie oblečenie pre bábiky je svetlo, farebné, voľné kovanie tkaniny.

Otázka: Linkooer Bábiky prísť s záruky?

Odpoveď: Vzhľadom na charakter výrobku, nemôžeme akceptovať vráti. Avšak, stojíme za náš produkt a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme uspokojili našich zákazníkov

Otázka: Aký je váš návrat politiky?

Odpoveď: aj keď sa wersquod ako plne uspokojiť všetkých našich zákazníkov, naša firma politiky je: VŠETKY KÚPNE SÚ KONEČNÉ. Avšak, dôrazne odporúčame, aby ste preskúmať nespočetné množstvo možností pre zmenu vášho Linkooer bábiku. Môžete zmeniť svoje oblečenie, vymeniť jeho alebo jej parochňu, uplatňovať určité druhy kozmetiky, a dokonca zmeniť jej tvár.

Zásielky 1. Neakceptujeme PB BOX , a iba loďou na potvrdenej objednávky adresu, vaša objednávka adresu,objednané položky a doručovaciu adresu nie je možné zmeniť po dodaní položky. 2. Bábika vyžaduje 2 - 3 dni čas spracovania + 4 - 13 dní, doprava = 2 týždňov celkový čas doručenia (odhadované). 3. Vyhradzujeme právo určiť najlepší spôsob dopravy a dopravcu k dispozícii. Ochrana Osobných Údajov Chrániť 1.Vaše súkromie je našim hlavným cieľom. Všetky balíky sú doručované v diskrétnom balení (úplne obyčajný kartón); okrem toho, zákazníkov podrobnosti sú uzavreté v rámci našej politiky ochrany súkromia. 2. Neexistuje žiadne špecifické označenie alebo označenie na poli, ktoré odhaľuje, obsah vo vnútri. Aby Storna & Náhrady

Štítky: nanoblock, moje sexuálne hračky, bábika tpe, vkusné dospelých, hračky, sex hračky, silikónové sex bábiky jazyk, pohlavie muž dols, muž masturb, láska bábiky bábiky, bábika sex doprava zadarmo.


( 0 Hodnotenie )

Počet