8 KG Veľké Sex Bábika 3D Masturbator Masturbovať sexuálnu Hračku, 1:1Life-veľkosť Kopírovať Nohu Kĺby Môžu Pohybovať Realizovať Akékoľvek Erotické Polohy Polovici tela

€82.69


Užite si sexuálne blaženosti, ako nikdy predtým - táto bábika sa snaží priniesť veľké naplnenie a radosť na všetky svoje sexuálne potreby. To bolo dokonale prispôsobené do normy - a predstavuje dokonalé imitácie skutočných anatómie.

ULTRA-REALISTICKÝ: Naše produkty sú vyrobené z vysoko-kvalitného TPE materiálu, ktoré sú super mäkké a pružné, rovnako ako skutočná žena pokožky. VIAC RADOSTI: Veľké Sex Bábika 3D Masturbator Masturbovať sexuálnu Hračku, 1:1 v životnej veľkosti Kopírovať Nohu Kĺby Môžu Pohybovať Realizovať Akékoľvek Erotické Polohy Pol bodyhe pošvy a konečníka sú dual-channel dizajn, štruktúru a záhyby vnútri, a hrudníka je veľmi mäkké. Vám môže priniesť skutočný sex skúsenosti. VSTAVANÝ SUPER ODOLNÝ SKELET: v Porovnaní s inými sex bábiky, náš sex bábiky majú zabudovaný vysoko kvalitné kostry, ktoré má dobrú stabilitu a trvanlivosť. Okrem toho, nohy, kĺby môžu pohybovať, ktoré môžu dosiahnuť akékoľvek erotické držania tela,jazda na koni pozíciu, zadnej polohy, normálnej polohe, na koni pozícia...... 100% BEZPEČNÝ MATERIÁL: Lekárske rozšírené TPE materiálu,100% bez zápachu, šetrné k životnému friendlyYou môže dokonca kiss bábika. Ochrana OSOBNÝCH údajov BALENIE: V záujme ochrany vašich osobných údajov, naše balenie je uzatvorená s hrúbkou obal + žltá páska. Nie je žiadny názov produktu na svoj produkt, a vašu rodinu alebo susedov nebude vedieť, čo je v balení, vyhnúť rozpaky. 24-HODINOVÝ SERVIS: 24-hodinové on-line služieb zákazníkom . Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte náš služby zákazníkom zamestnancov.

Štítky: moje sexuálne hračky, dospelých sex bábiky doprava zadarmo, sex hračky, silikónové sex bábiky jazyk, bábika polovici tela, sex stroker, sexy hlavu bábiky, reborn, erot hračka, 11 pošvy.


( 3 Hodnotenie )

Počet