Moderná Geometria Zamatový Koberec Pre Obývacia Izba, Spálňa Domov Veľké Oblasti Vankúš Anti-slip Podlahové Rohože Absorpcia Vody Jogy Koberce

€11.50


Moderná Geometria Zamatový Koberec Pre Obývacia Izba, Spálňa Domov Veľké Oblasti Vankúš Anti-slip Podlahové Rohože Absorpcia Vody Jogy Koberce

1. Tento koberec je veľmi vhodný pre tých oblastiach s ťažkými prevádzky vo vašej domácnosti. To je tiež ihrisko pre deti a domáce zvieratá. Nie je ľahké byť zranený a sklzu.

2. Koberec je mäkký, priedušný, pohodlné, špine-odolný, odolný voči vode, plesniam-dôkaz anti-zablokovať, nie spadnúť, prijíma ekologických materiálov, a je neškodný pre organizmus.

3. Návod na čistenie: odporúčame použiť špeciálny koberec čistenie tekutín a vákuové pravidelne. Hoci tento koberec je možné prať a stroj umyté, neodporúčame, aby ste to, ako to bude škody životnosť koberca. Po čistení, prosím, suchý v vetranom mieste.

4. Jednoduchý moderný štýl, jednoduché farby a línie, rýchlo-chodil pocit.

5. Spálňa, obývacia izba, štúdiu, izbe, detskej izbe, senior izba, balkón je možné použiť univerzálne.

Popis:

Farba:Pozrite sa na obrázok

Veľkosť:Pozrite sa na obrázok

Hmotnosť:o 1000 g/m2

Materiál:Polyester, Zamat

Detaily Produktu:

Package Zahrnuté: 1PC*Koberec

Vážení priatelia,

Dovoľte mi predstaviť tento koberec. Tento koberec je vyrobený z hustej coral velvet na povrchu. To je teplý, priedušné a pohodlné. To nie je ľahké uzol. To môže byť sušené okamžite, ak je náhodou polievali vodou. Silikónový protišmykový častice sa používajú na dne, tak to nie je ľahké sa pohybovať na zemi.

Tento koberec je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov a je kompatibilný s ľudskou pokožkou. Deti, domáce zvieratá, a starších ľudí môže odpočívať a hrať sa priamo na neho.

Tento spôsob čistenia je možné čistiť strojom alebo práčka. Točiť, sušenie nie je odporúčané. Po čistení, prosím, suché, a zvyčajne použiť vysávač na zníženie vody na umývanie. Umývanie zníži koberec život.

Upozornenie:

Nepoužívajte bielidlá a opláchnite rovnaké/podobné farby

Poznámka:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

O Color: obrázok ukazuje skutočný položky bez akejkoľvek špeciálne spracovanie. Ale farba a jas sa môžu líšiť trochu vzhľadom na rôzne počítačové monitory alebo iné faktory.

O Veľkosti : Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie a rôzne šarže produktov. Prosím pochopiť.

Vaše pochopenie je veľmi vítané!

Mať dobrý čas!

Štítky: moderný dekor, foto tapetes, spálňa koberec, európska koberce, 160x230 koberec, spálňa furnitur, koberec v spálni, tortu wilton, moderné koberce, art deco koberec.


( 4 Hodnotenie )

Počet