2020 Vintage Duté Z Rybárske Slnečné Okuliare Pre Mužov, Ženy Námestie Módne Farebné Slnečné Okuliare Pár Zrkadlové Cestovné Gafas De Sol

€5.43


· Otázka:Ako môžem získať ďalšie zľavy vo vašom obchode? Odpoveď: na uchovanie nášho výrobku a obchode, ako sme ukázať, potom kontaktujte nás! · Otázka: Môžete mi poslal real foto vašej okuliare? Odpoveď: aj zobrazenia fotografie na stránke sú reálne foto. Sme zachytili fotografiu, na základe nášho reálneho produktu. · Otázka:Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky? Odpoveď:Áno, vám sledovacie číslo potom, čo sme loď. Môžete sledovať na webovej stránke: www.17track.net/IndexEn.html · Otázka:som predajcov, chcel by som si kúpiť viacero položiek, čo je veľkoobchodné ceny? Odpoveď:Ahoj, pre istotu. Prosím, poslal e-mail na nás. Budeme kontrolovať, cena pre vás! Otázka: Myslíte si, podpora Drop Shipping služby môžete ponúknuť obrázky bez vodotlače? Odpoveď: Áno. môžeme vám poslala fotky a vitajte na uskutočnenie objednávky. Prosím, uistite sa, že adresa správna. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, obráťte sa so mnou, prosím.

Štítky: christian mikiny, christian hoodies, christian košele pre ženy, vianočné koberčeky oblasti, vianočné akrylových nechtov, christian tapety, taška fitness tréning, kryt telefónu s7 sestra, chrime srdcia hoodie, stoličky, spálne, india.


( 0 Hodnotenie )

Počet