DUBERY Polarizované slnečné Okuliare pánske Jazdy Odtiene Muž Slnečné Okuliare Pre Mužov Bezpečnosti 2019 Luxusné Značky Dizajnér Oculos

€7.20


Doprava

1.Máme Loď na celom Svete, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie. 2.Zvyčajne používame www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo Registrované Čína Príspevok Letecky,a to trvá asi 3-6 týždňov pre dodanie. 3.Ak nemôžete čakať, že dlhý čas,vyberte si prosím Vyjadriť,ako EMS(5-29) alebo TNT/ DHL/FEDEX(3-9), sa Vypočíta extra náklady na dopravu.

Platby

Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: Cridet Karty; Moneybooker;T/T); Western Union, Víza... Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Cla

Všetci účastníci majú povinnosť platiť dodatočné dovozné dane. Prosím poznamenať, keď sa robiť objednávky.

Návrat&Vrátenie Peňazí

1.Ak sa vám nepáči položku, ktorú ste si kúpili, prosím zaplatiť poštovné nákladnej a vrátiť ho k nám do 10days. Vrátime peniaze oncereceive to. Prosím, majte na package nebude efekt naša druhá predaj. 2 .Vrátenie peňazí alebo preposielanie vám, podľa nižšie podmienka: Aby stratila na ceste/, Aby sa vrátili do Číny kvôli náš rozum/Zákazník dostávať nesprávna veľkosť/Tovar, ktorý je poškodený na ceste.

Dropshipping A Veľkoobchod

Dropshipping a Veľkoobchod sú k dispozícii. Pre Veľkoobchodné kupujúceho ,pokiaľ je vaša objednávka suma stretnúť $300, ponúkame dopravu zdarma DHL, EMS, FedEx, Aramex . Prosím, neváhajte a kontaktujte nás!

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité Prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo službu, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť a aby ste spokojní na 100%!

Štítky: julbo groovy slnečné okuliare, xtiger cyklistické okuliare, croft, slnečné okuliare polorize, muži slnečné okuliare, embrossed sunglassrs, slnečné okuliare polaroid, colnels slnečné okuliare, luxusné mužov slnečné okuliare, sklo žid.


( 2 Hodnotenie )

Počet