HKUCO Pre Radarové Rozsah Polarizované Náhradné Šošovky

€18.19


O HKUCO

HKUCO špecializuje na výrobu náhradné okuliare, šošovky, slnečné okuliare, doplnky a slnečné okuliare. Náhradné šošovky pre Model je preciously rez.

O položke

100% polarizované šošovky znižujú oslnenie a zvýšiť kontrast; 100% ochranu proti UV žiareniu . (Prekračuje ANSI Z80.3 a EN 1836:2005 Normy); Voči Nárazom; Zrkadlo povlak na priniesť krásne vyzerajú a zabrániť užívateľa oči pred zrakmi iných ľudí, Odpudzujú prach a vody; Prenos Svetla : 16%; Mikrovlákna Na Čistenie Oblečenie & Okuliare, Puzdro Zdarma. Všetky transparentné(Transparentná žltá/ Photochromism)šošovky sú unpolarized **Nákup nezahŕňa rám**

O DOPRAVU

Doprava je spravidla realizuje do 3 pracovných dní po zaplatení. Post Office, Zvyky a Poveternostné podmienky nie sú pod našou kontrolou.Ak dodacia lehota skončí sú dlhšie, než sa očakávalo vás prosíme o pochopenie a trpezlivosť. Sľubujeme každú položku by sa mali prepravovať, ak má doprava problém, dáme vám vedieť. Ak nechcete dostávať balík, prosím, kontaktujte nás.

OZNÁMENIE

Ak máte pocit nespokojnosti v akejkoľvek časti, prosím, neponáhľajte opustiť negatívnu spätnú väzbu. Dajte nám šancu, bovinný, 99,9% uspokojivé služba k vám príde. Disclaimer: HKUCO™ nie je spojený s Oakley v každom aspekty. akékoľvek použitie Oakley ochranných známok je iba na opis týchto výrobkov. Oakley, Inc. Nie je spojené s našou obchod a neschvaľuje, sponzor, podporu alebo spájajú s našimi výrobkami.* HKUCO.INC

Štítky: low rider, oakley sutro, cross stitch súpravy pre kuchyňa, oakley radar, colnels slnečné okuliare, moderné cukru v miske, bolato slnečné okuliare, slnečné okuliare oakley, tin slnečné okuliare, oakley žena.


( 1 Hodnotenie )

Počet