Vysoko Kvalitný Tesniaci Pás Praktické Podlahové Samolepky Vetru Silikónové Tesniace Pásy Bar Dvere, Odolné Odolný Proti Otrasom, Prachu Tesniaci Pás

€4.13


Dvere Návrh Zátka Stráže Návrh Tesnenie Okien Zvukotesné Pod Spodný Pás Nový Produkt Výhody:

Udržiava Mimo Mimo: Tento tesniaci pás môžete to urobiť všetko. Jeho nepremokavé, zvukovo izolované a trvanlivé. Itll udržať váš domov bez chyby, prachu a vody pred búrkami. Potrebujete uložiť nejaké peniaze? Tesniaci pás pomôže izolovať svoj domov a znížiť elektrické náklady

Tvrdý a Trvanlivé: prémiový silikón je netoxický, odolný voči vode, a anti-scratch. Itll uchovávajte mimo von, takže si môžete vychutnať pokoj a pohodu vášho domova. To môže zvládnuť akékoľvek počasie alebo nosenie, že by to mohlo tváre!

Sedí ako Uliate: luxusné hladký povrch a sofistikované bielej farby sa hodia do dokonale žiadne domáce design a môžete tesnenie rozdiel až 18 mm. Tesný fit zabraňuje odtrhnutiu a deformity, aj po rokoch používania!

Jednoduchá Inštalácia: Žiadne nástroje, ktoré sú potrebné! Jednoducho nalepiť velcro pásky na spodnej strane dverí a nasaďte tesnenie pásy. To nemohla byť jednoduchšie!

Vodotesný Podklad: Naše Dvere Tesniace Pásy sa môže pochváliť bezkonkurenčná odolnosť a priľnavosť. Itll udržať váš domov krásny a suché, ani v najhorších búrok! Je to tiež skvelé pre kúpeľne, práčovne, a kdekoľvek budete potrebovať

Funkcie:

*Vyrobené z Odolného Silikónového materiálu,ktorý môže trvať dlhodobom používaní.

*Pomáhajú zastaviť chladu a tepla z úteku, v zime a v lete. Robí vykurovanie a chladenie vášho domova či kancelárie efektívnejšie a znížiť elektrické náklady,Eco-friendly.

*Zastaviť Hluku:dvere sweep je zvukovo izolované s 3 vrstvy dizajn, znížiť nepríjemný zvuk až päťkrát Udržať vaše miestnosti ticho

*Blok nečistoty,prach alebo nepríjemné chyby sa udržať vnútorné čistenie.

*Jedna veľkosť vyhovuje:nastaviteľné silikónové je flexibilný pre širokú vlastné zapadajú.

*Jednoduchá inštalácia so silným 3M Páska.Len znížiť na veľkosť a potom olúpeme a držať. Vezmite zapaľovač alebo sušič vlasov na teplo, to bude viac lepkavá, keď sa v chladnom počasí.

*Vodotesný podklad 3M lepidlo,môže byť použitý v wetconditions,ako je kúpeľňa,umyváreň,a pod.

*Multi-Funkčné:

1.Udržať teplo v zime a udržanie chladu v lete

2.Windproof,zvukovo izolované a Prachotesný.

3.Bloky svetlo , môžete spať jednoduchšie.

4.Stop vody vyteká vnútri na daždivý deň

Použitie Krokov:

1. Zmerajte medzeru a Označiť,odstrihnite pásy dverí, tesnenie spodnej ak je to potrebné.

2. Čisté dvere dnu.

3. Odlúpnite podklad filmu.

4. Uplatňovať počasie pásy na vaše dvere.

Špecifikácie:

Materiál: Vysoko Kvalitné Silikónové

Farba: Hnedá, Biela

Vhodné Medzery: 0 - 0.87"/0-2.2 cm

Veľkosť: 100*4,5 cm / L*W

Balenie obsahuje:

1xUnder Dvere Spodnej Zátka

Zobraziť Produkt

Deta

Štítky: dverové tesnenie kremíka, tesniace pásky, kabinet tesnenie dverí, silicon strip, profil na poschodí, garáž gumové tesnenie, epdm gumy, podlahy led pásy, žehlička tesnenie, dvere prachu zátka.


( 1 Hodnotenie )

Počet