Pu pena zvuková izolácia dverí pásky samolepiace V typ tesniace pásy počasie tesnenia dverí, tesnenia, pásky pre okná a dvere

€2.48


Popis výrobku:

ENVIRONMENTÁLNE MATERIÁLU: tvaru V dizajne počasie pásy, plnené vysoká odolnosť polyuretán (PU),Zabalené polyetylén (PE) má dobrú odolnosť, vysokú odolnosť a dlhšiu životnosť. má tepelné izolácie, pevnosťou v ťahu odolnosť proti roztrhnutiu odolnosť, odolnosť proti nárazu. Eco-friendly, hladký povrch, žiadny zápach.

VYSOKÁ ODOLNOSŤ TESNENIA PÁSY:Vysoká odolnosť voči oderu, žiadne fľaky, krakovania odpor. žiadne deformácie, sa môže vrátiť na pôvodný vzhľad počas dlhý čas lisovania procesu.

ĽAHKÉ REZ:okna tesniace pásy použitie je rýchle a ľahko aplikovateľný k rámu okna, môže byť rez s nožnicami, ako budete potrebovať. pás je zložený zabalený, tam môže byť mierne vrásky, ktoré nebudú mať vplyv na funkciu. Ak je nejaký problém s našim produktom, prosím, kontaktujte nás. Sme vždy pripravení pomôcť.

SILNÉ LEPIDLO PODKLAD: vysoko kvalitné pletivo lepidlo, ktoré má dobrú stabilitu a má korienky, je možné nainštalovať na rám dverí a okien, pomáha znížiť vietor a zvuk vibráciami, zabrániť čipy, nárazmi, poškriabaním atď

VYNIKAJÚCI VÝKON - počasie skrývka je vetru, prachotesný, vodotesný, anti-kolízie,úspory energie a Brániť prieniku zvuku, vody a koncepty cez trhliny.

Veľkosť Meno:V-Tvar | Color Meno:Hnedá

Toto je dverí a rámu okna tesnenie pás má samostatne zárobkovo oka lepidlo sú navrhnuté s PE film kryt a PU vo vnútri, čo je viac nosenie-odolný a trvanlivý.

Tvar a materiály, ktoré dobre zapadajú do dverí alebo okna utesnenie a nižšie vzduch/voda infiltráciou.

Široký Applicate: Bezpečnostné dvere,Millwork Dvere atď.

Špecifikácie:

Materiál: PE+PU

K dispozícii farba: Biela / Hnedá.

Obsah Balenia:

1 x Tvaru Penové Pásky

Štítky: tesniace pásy okno, dvere auta tesnenie, dverný zámok, zvuková izolácia stenových panelov, biela, rukoväť porte, dverové tesnenie spodnej jednoduché, acoust peny, gumové tesnenie, film okno, veľké zvukotesné peny.


( 3 Hodnotenie )

Počet