12-36pcs zvukovú izoláciu Pena Akustická Pena Zvuk Liečba Studio Izba Absorpcie Dlaždice z Polyuretánovej peny

€10.31


Package Zahrnuté:

12x Akustickej Peny

Funkcie:

Skvelé pre spot liečbe zvuk na stenách vo vašom štúdiu, alebo office Pre využitie v nahrávacích štúdiách, ovládanie izby, Kancelárie domov studios, domácej zábavy divadiel, Domáce Kancelárie.

Znížiť Nežiaduce Hluk AndEcho - panely pomôcť znížiť reverb, flutter ozveny, nežiaduce akustické odrazy, nežiaduce zvuky, a ktoré sú najlepšie pre malé a stredné priestory, divadlo izby, nahrávacie štúdiá, kostoly alebo kancelárie.

Aby Vyššiu Kvalitu Audio a Video Záznam - Zlepšenie kvality zvuku okamžite znížením hluku v pozadí andecho počas nahrávania hlasovej prenosy, hudba, rozhovory, podcasty, alebo videá z YouTube.

Použiť na mieste liečbu professional alebo home nahrávacie štúdio, obchodné alebo domáce kancelárie, nácvik priestor, alebo domáceho kina. Jednoduché na tvarovanie a rez na veľkosť, zmena nebude mať vplyv na výkon.

Špecifikácie:

Materiál: polyuretán

Farba: čierna,modrá,červená,žltá(Voliteľné)

Veľkosť: 30x30x3.3 cm/11.81*11.81*1.29 palec

Množstvo:12PCS

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka.Vďaka!

Štítky: pena štúdio, acoustic bass, trap, zliatiny akustické, akustická pena 50x50x5 cm, poron polyuretánovej peny, akustická pena liečba sound proofing, obchodné akustická pena, dvere zvukovú izoláciu peny, acoust peny, pena zvukotesné.


( 0 Hodnotenie )

Počet