POWECOM 5 Vrstva Filter FFP2 CE tvár Masku KN95 Ochranné Masky 95% filtrácia PM2.5 Priedušná jednorazové Úst Utlmiť Kryt maska

€8.83


Prosím, láskavo pripomenúť:

Uvedený výrobok vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Pre tých, ktorí nemajú Sme/Chat aplikácie, je odporúčané, aby ste si "Anti-Falošný Štítok" na POWECOM oficiálnej stránke prvýkrát.

O KN95 Maska

1. Naše KN95 Maska môže izolovať menšie častice, a uloženie prísnejších na tvár, to nie je ľahké úniku vzduchu z periférie, a filtračná účinnosť tuhých častíc môže dosiahnuť 95% za štandardných podmienok. 2. Je potrebné nosiť KN95 Masku, ak musíte ísť na preplnených miestach, alebo odbytu, atď. 3. Starších osôb, detí, nie je vhodné nosiť ju na dlhú dobu.

Na KN95 maska nie je jedno masky. V tomto osobitnom prípade (nedostatok zdrojov), to môžu byť znovu použité. Ale tam sú podmienky:

1. Používateľ zrejme cíti, že dýchací odpor je väčší než predtým a musí byť nahradený 2. Masky sú poškodené a musia byť nahradené 3. Odporúča sa nahradiť ju po použití 4-krát.

Štítky: likvidujte maska, ffp2 maska, mascarillass, ffp2 maska powecom, elektrické filtračné masky, ffp2 ffp3, ffp2mask, ffp3, ffp2, chrániť vírus.


( 1 Hodnotenie )

Počet