10pc Dospelých Biela Bavlna Úst Masky Žien A Mužov uhlím Umývateľný A Opakovane použiteľné Vonkajšie Prachotesný Ochranné Masky

€4.92


Tento súbor masky je 3-rozmerný tvár masku, ktorá môže proti kvapôčky. Jeho filtrácia až 99% s premium-non-tkané tkaniny. S adaptabilné nos bar a 3-vrstvu ochrany, môže dokonale chrániť pred baktériami.

Funkcie

* Triple filtrácie a etylénoxidu sterilizované, 99% filtrating masku na tvár, filter takmer všetko, čo sa pokúšajú napadnúť na váš nos a ústa. * 3-vrstvový priedušný a mäkký netkanej textílie, nikdy cítiť nepríjemne a parné keď ju nosiť. * 10/30pcs, každá maska je samostatne zabalený, hygienické a bezpečnejšie. * Nastaviteľné nos bar a elastické ucho slučky fit väčšina ľudí. * 100% Starať-Free Záruka: Akýkoľvek problém, kontaktujte náš obchod bez váhania. Česť slúžiť vám!

Špecifikácie

Názov položky: Masku na Tvár Hlavné Materiál: netkanej Textílie + Filtračný Materiál + Nos Bar Veľkosť: 21*8 cm(3-vrstvový,nezávislé balené) Doba Platnosti: 5 rokov Pomocou Hodinu: ≤8 hodín Trieda Kvality:-Prvá trieda

Poznámka:

Poznámka

* Mohli by tam byť aj nejaké odchýlky vzhľadom na ručné meranie alebo nepatrné farebné rozdiely vzhľadom na fotografovanie stave. Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: Karbónová, Pleťová Maska, nôž surviv, sedlovka riadidlá, pre ženy maska, ochranné masky maškaráda, kf94mask kórea kf 94mask, n95mask, kn95 maska powecom, chrániť vírus.


( 4 Hodnotenie )

Počet