20 Kotúčoch 300pcs/400pcs Psie Hovienka Vrecia na Odpadky, Smeti Pre Mačky domáce Zvieratá, Odpadové Vrece Zberné Vrece Vonkajšie vrhu Čistiace prostriedky

€7.12


Farby produktu : Viac farieb náhodné farby veľkosť Produktu :6typ * 2,5 cm Produkt Rozšíriť Veľkosť

:22 cm *28 cm veľkosť Produktu 1 :1 Kotúčoch 15 ks 1 Kotúčoch 20pcs

Produkt veľkosť balenia :20 Kotúčoch 300pcs 20Rolls 400pcs používania Produktu :domáce Zvieratá psy, mačky vonkajšie

vrh Čistiace prostriedky domáce Zvieratá, psy, mačky vrhu nahor

Vlastnosti: Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, odolný proti opotrebeniu a nie je ľahké odreniny, šetrné k životnému prostrediu a odolné na použitie. Kompaktná veľkosť a nízka hmotnosť, ľahko otvoriť a vyzdvihnúť, veľmi vhodný pre každodenné použitie, veľmi pohodlné a praktické. Prenosný dizajn, môžete vyčistiť neporiadok ľahko, keď sa vezme na prechádzku s šteňa vonku. Je to hrubé a dosť silný, mať akýkoľvek nezmysel, nepriepustných a udržať vaše zvieratko a domov v čistote. Chrániť pet zdravie z baktérií, je potrebné nástroj pre ľudí, ktorí sa domácich miláčikov. Špecifikácia: Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: Plast, Farba: Čierna, Červená, Ružová, Modrá atď. Viac farieb náhodné farby Množstvo: 20 Kotúčoch Veľkosť: Cca. 22 cm x 28 cm Package Zahrnuté: 1Pcs x Sada 20 Kotúčoch Smeti 20 Kotúčoch 300pcs 20 Kotúčoch 400pcs Poznámka:

1.Vzhľadom na ručné meranie a rôzne metódy merania, nechajte 2-3 cm odchýlka.

2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

O Návrate A Vrátenie:

Ak nie ste spokojní so svojím nákupom tovaru, si môžete vymieňať položky. Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

Ak výrobky, ktoré majú nejaký problém , pls kontaktujte nás do 24 hodín od prijatia.

Vezmite prosím na Vedomie: Vrátený tovar má byť nový a v pôvodnom stave By vráti sa vyžaduje:

Kontaktujte nás cez správu alebo e-mail alebo station list

Poskytnúť čo najviac podrobností o problém majú.Vrátiť vec na dohodnuté výmenu alebo vrátenie peňazí.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách.

Ak ste nedostali položka v rámci ochrany čas doručenia, prosím, kontaktujte nás, budeme kontrolovať a odpovieme vám hneď ako to bude možné.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

O Spätnej Väzby :

Čoskoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

Akonáhle ste dostali váš produkt, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu(4 alebo

5stars).

Ak nie ste spokojní s tým, než odídete negatívnu spätnú väzbu (1 alebo 2 hviezdy), dajte nám prosím vedieť prvý, a my vám môžu pomôcť vyriešiť problém, kým nebudete spokojní s tým.

Štítky: psie hovienka tašky, zadok psa taška, módne psie hovienka taška, psie hovienka taška pug, podpora psie hovienka taška, priateľské psie hovienka taška, zlaté psie hovienka taška, pes starostlivosť taška, rozložiteľné psie hovienka taška, psie hovienka taška bolieť.


( 1 Hodnotenie )

Počet