Amir Vody Vlna Ombre Syntetické Sieťky na Vlasy Voľne Freetress kinky Afro Twist Háčkovanie Zväzky Pletenie predlžovanie Vlasov Pre Ženy

€3.99


Amir Vody Vlnité Ombre Syntetické Sieťky na Vlasy Voľne Freetress kinky Afro Twist Háčkovanie Zväzky Pletenie predlžovanie Vlasov Pre Ženy, 14 palce

Značka: Amir vlasy Textúra:kinky kučeravé twist Marley vrkoč predlžovanie vlasov /voda vlnité Položka Štýl:Syntetické Vlasy/False Vlasy/Falošné Vlasy Dĺžka:14 cm Farba:#1,#2,#4,#24,#27,#613,1 B/27,1 B/BUG,1B/BULE,1B/ZELENÁ,1B/SVETLO FIALOVÁ, 1B/ORANGE,1B/PRUPLE,1B/ČERVENÁ,1B/BIELA,1B/30,1 B/613,1 BLIGHT BULE, GERY, SLIVER, ŠEDÁ, BIELA, HNEDÁ, FIALOVÁ Hmotnosť:100 g±2g/Kus Loď od: čína Materiál Syntetické vlasy bez chemických spracované Dodacia lehota:doprava Zadarmo (12-25 pracovných dní); DHL(5-7 pracovných dní) Package:24roots/pack Plnú hlavu:6-9 balenia

ZÁSIELKY

Doručovacia Adresa: Po úhrade objednávky, potvrďte prosím vaše prepravné údaje (Meno kontaktnej osoby, Adresa, Psč, Tel. Č.) sú správne, alebo nie. Ak potrebujete zmeniť svoju adresu, prosím, zanechajte nám odkaz nižšie, aby dajte nám vedieť, potom budeme poslať balík na správnu adresu. Dodacia Lehota: 1. potrebujete vlasy urýchlene si môžete vybrať, DHL, ako prepravné spôsob, to bude trvať asi 5-7 pracovných dní doručiť (Európa, USA, CA). 2. Ak sa rozhodnete doprava Zadarmo, bude to trvať asi 12-25 pracovných dní doručiť (Európa, USA, CA). Akékoľvek ďalšie otázky, môžete nám zanechať správu, dajte nám vedieť, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

FAREBNÝ ROZDIEL

Farby sa môžu trochu odlišovať od skutočných vlasov a obrázky, ale to je normálne, tak, prosím, nebojte sa.

Spätná VÄZBA

AK MÁTE AKÉKOĽVEK OTÁZKY, KONTAKTUJTE, PROSÍM, NÁŠ ZÁKAZNÍCKY SERVIS PRVÝ PROSÍM, ĎAKUJEM.

FAQ

1.Prečo dĺžka nie je to isté ako popis?

Meriame dĺžku vlasov, keď vlasy byť natiahnuté priamo, vlniaci a lokne textúru vlasov bude oveľa kratšie v porovnaní s rovné vlasy, venovať pozornosť, že skôr, než si kúpiť, Ďakujem!

2.Prečo hmotnosť nie je to isté ako popis?

Pretože náš výrobok bol vyrobený stroj, je normálne, že bude existovať 5-10g chyba.

3.Prečo sa moje vlasy sa stávajú zamotaný?

Vlasy by sa stal zamotaniu v dôsledku sucha, ropa a nečistoty build-up,slanej vode, a nie česanie (široký zub špirála), z vašich vlasov denne. Uistite sa, umývať a stav vašich vlasov aspoň raz týždenne, a ak je to možné, dvakrát týždenne by bolo lepšie. Môžete použiť hydratačný kvapky, alebo sa obráťte na stylista pre ďalšie návrhy.

4.Prečo vlasy zhadzovať?

Po nový výrobok bol vyrobený, bude tam mať nejaké plávajúce sušič na to, takže keď váš prvý príchod, plávajúce vlasy vypadnú, dúfam, že sa vám mohol pochopiť.

5.Keď budete loď môj pozemok sa, keď som platil za svoju objednávku?

Tam bude 24-hodinová platby overenia, čas www.tantra-egypt.sk, budeme loď tovaru do 24-48 hodín po overení čas.

6.Ako sa vysporiadať s zápach?

Niektorí klienti môžu hovoriť o zápach pri prijímaní na vlasy. Vážení, nie je potrebné sa starať o to, po čo-umývanie a ošetrovanie to nejaký čas, zápach zmizne.

Značka Príbeh

Štítky: celia, háčkovanie marley twist, mokré vlna pletenie vlasy, rovno kučeravé vlasy háčkovanie, háčkovanie vrkoč vlasy, vrkoč, modrá vrkoč, háčkovanie vlasy vody vlna, vrkoč háčkovanie, hnedé ombre háčkovanie vrkôčiky, fashion idol elegantný vlasy.


( 0 Hodnotenie )

Počet