Motocykel 12V LED 6000K H4 hlavu žiarovka Pre YAMAHA mt-09 tracer mt-03 fz6r yzf-r15 fz6n Pre SUZUKI sv 1000, a to 750, a to 250s

€7.03


Ultra vysoký jas, nezávislé blízkosti ďaleko svetlo, super dlhý život, elektrickej energie a úspory energie, úspory energie, žiadne poškodenie inštalácie, okamžitý štart, efektívny odvod tepla! Farebná teplota: 6500K výkon: 32W Vstupné napätie: DC12V svetelný zdroj: KLAS zdroj svetla Svetelný tok: 3000LM svetelný uhol: 360 stupňov, tri stupeň luminiscenčné režim Chladenia integrovaný hliníkový radiátor + vysoká rýchlosť a vysoký výkon ventilátora života 30000 hodín (teplé tip: vzhľadom na vysoký jas tento produkt, nie pozrieť na čítanie priamo po inštalácii, tak nie je spôsobiť škodu na oči.) 1. 360 stupňov troch strán svetla (v blízkosti svetla dve strany, ďaleko svetlo tri tvár, svetlé), s pôvodným auto lampa pohár odrazom svetla využitie sadzba sa zvyšuje o 30%, od základných riešenie svetlo nevidiacich oblasti. Okamžitý štart bez zbytočného odkladu; špeciálneho materiálu, na riešenie problému vysokej teploty, zahrievanie. 2. LED svetlá pre všeobecné dizajn, dve pazúr tri pazúr všeobecné, s rôznymi sídlo 98% vozidlá môžu byť nainštalované a môže byť inštalovaný s 6 miest a 6 karta sedadlá; prúdu motocyklov na trhu môže byť nainštalovaný, ako napríklad: YAMAHA, Wuyang Honda, nový kontinent, Honda, luxusné Suzuki, jazda na SUZUKI, stavebné Moto, Universiade motocykel, jar Mopo, Lifan-Moto, Dayang, zem hawk, Zonga Shen, Qianjiang, Guangyang, LONCIN, Huanglong, Huanglong 600, lietať, striebro, oceľ, Xinyuan, Biya Joe, San Yang, Jinlong, rev, Hao Jiang, Hao Jin, tri elegantné, flying eagle, a tak ďalej, dokonca aj autá na elektrický pohon môže byť inštalované; Tento výrobok sa ľahko inštaluje a nevyžaduje na odstránenie skla kryt svetlometu montáž. To je tak výhodné ako zmena halogénová žiarovka. 3. LED svetlomety motocykla sú integrované s integrovaným aero hliník 22 otvor chladiča plus high speed veľký výkon ventilátora pre nútený odvod tepla, 6500 kôl / minút, efektívny odvod tepla, účinne predlžuje životnosť zdroja svetla, aby svetlo zlyhania je veľmi, veľmi nízka. 4. LED Reflektor Zdroj motocykel je vyrobený z dovezených prispôsobené KLASU zdroj svetla, a keramická substrát je zapuzdrený s svetelná účinnosť 130LM na jeden watt. 5., motocykel svetlomety sú super vysoký jas, 32W dosiahne 3000LM, ktoré podmieňujú vysokú svetelnú strany vedome zmeniť svoje svetlá. 6.LED osvetlenie, úspora energie než halogénové žiarovky, jas je viac ako 4-6 krát pôvodného vozidla halogénové žiarovky. 7. LED svetlomety tohto motocykla sú navrhnuté tak, nezávisle a ďaleko a v blízkosti svetla. Po blízkosti svetla, na oboch stranách sú svetlé a svieti kontrolka na zem; keď svetlo je ďaleko, tri tváre sú svetlé, a svetlo svieti na zemi, ale aj na vzdialenej strane. 8. LED svetlá pre DC napájanie, používané v DC motocyklov, výmena motocykle nie je možné používať, ak je na výmenu motocykle, prosím, choďte na motocykel zmeniť obchod sa zmeniť výmenu DC. 9. vstupné napätie: DC12V. 10.30000 hodín super dlhú životnosť.

Štítky: SV1000, 900 tracer, mt 09 tracer yamaha, h4 led, fz6, faro motocykel, yamaha tracer 900 2017, svetlo yamaha mt125, video, a to 750, 07 mt.


( 1 Hodnotenie )

Počet