Receptor Bluetooth audio para coche

€6.77


CABLEPELADO

Sme tím profesionálov sa špecializuje na technológie sektor, spolupracujeme výhradne s najlepšími značkami na trhu s cieľom poskytnúť našim zákazníkom výrobky najvyššej kvality za najlepšiu cenu. Mnoho počítačových spoločnosti, profesionálny zvuk centier, elektrikárov, antenists, mestských halách a koncoví zákazníci nakupovať v našom obchode. Sme popredným online obchodu s elektronikou predaj káblov a konektorov v Španielsku s krátkodobou úmyslom predať na Európskej úrovni.

Tento Bluetooth prijímač umožňuje bezdrôtové počúvanie akéhokoľvek Bluetooth zariadenia. To funguje, keď ste pripojení na reproduktory, slúchadlá alebo zvukový systém vášho výberu, a je v kombinácii s prehrávačom hudby cez Bluetooth spojenie. Po spárovaní, užívatelia si môžu vychutnať hudbu, ako sa im páči. Dosah prenosu: až 10 m Frekvenčný rozsah: 2,4 GHz Bluetooth verzia: 4.2 Napájanie: DC 5V Čas nabíjania: cca 30 minút Pracovný čas: cca 4h

Štítky: kenwood bluetooth car, receptor usb bluetooth audio, audio bluetooth receptor, bluetooth receiv, headset blue, bluetooth 5.0 čip, klasické bluetooth coche, blutooth adaptér pre pc, bluetooth rx tx, bluetooth dongl.


( 1 Hodnotenie )

Počet