DISOUR CSR 5.0 TypeC Bluetooth Audio Vysielač AtpX/AptX LL Nízku Latenciu Pre Nintendo Prepínač /Prepnúť Lite/PS4 Bezdrôtový Adaptér

€8.28


SW01 Produkt Odkaz:

https://www.tantra-egypt.sk/item/4000312042024.html?spm

B35 Produkt Odkaz:

https://www.tantra-egypt.sk/item/1005001334877197.html?spm

BC57E Popis:

Tento produkt je ultra-tenké Bluetooth 5.0 audio vysielač. To sa používa pre Prepínanie/Prepnúť Lite/PS4/PC poskytnúť používateľom s high-fidelity bezdrôtové audio, Podpora atpX / aptX LL / SBC / A2DP / AFH / HSP.

BC57E Funkcia:

1. Podpora automatické opätovné pripojenie funkciu. 2. Plug and play, potrebný žiadny ovládač. 3. Audio kód režim je jasne zobrazí indikátor. 4. Kompatibilné s Bluetooth 5.0, 4.0, 3.0, 2.1 slúchadlá. 5. Bluetooth prenos vzdialenosť (bez prekážok): 8-10m. 6. Podpora dva bezdrôtové hi-fi audio slúchadlá. 7. Dual tlačidlá môžete použiť na pár dve slúchadlá ľahko a rýchlo. 8. Ultra-tenké a skvelého vzhľadu, s ochranným základňu. Ľahko skladovať, prenášať a používať. 9. Bluetooth 5.0 a CSR riešenia. Podpora atpX / aptX LL / SBC / A2DP / AFH / HSP. 10. Žiadne batérie. Priamo napájaný pre Prepnutie/Prepnúť Lite/PS4/PC, nízkej spotrebe energie. 11. Užite si plynulé hru kód a digitálne audio HIFI podporované Qualcomm aptX nízku latenciu. 12. Kompatibilné s konzolou: pre Prepnutie/Prepnúť Lite/PS4/PC (ak sa používa na PS4/PC, musia byť vybavené s universal serial bus Typu C ženské port adaptéra).

BC57E Špecifikácia:

Čip: CSR BC57E 5.0 Verzia: 5.0+EDR Vzdialenosť: 10m/32.81 ft Pracovné Napätie: USB 5V DC Vstupné Rozhranie: Typ-C Pracovný Prúd: 25mA Frekvenčný Rozsah: 2.402-2.480 GHz Podpora Audio Formátov: SBC, Aptx, Aptx-LL Produkt Hmotnosť: 20 g Veľkosť produktu: 48 X 14 X 5 mm/1.89 X 0.55 X 0.2"

BC57E Pokyny:

1: zapnutie bezdrôtového headsetu a zadajte režim párovania, vložka pre Spínač, vysielač, dlhým stlačením na 4 sekundy, zodpovedajúce LED kontrolka bliká, zadajte režime hľadať, úspešné spárovanie a svetla je konštantná na. 2: Pár druhý headset, zase na druhej bezdrôtový headset, dlhým stlačením iného tlačidla, kontrolka bliká, zadajte hľadaný, je párovanie úspešné, a svetla je konštantná na. (Poznámka: Pri konfigurácii druhý headset, prvá z nich bude odpojený a automaticky pripojiť po druhý úspech) 3: slúchadlá, ktoré boli spárované môžu byť automaticky pripojený späť, keď sú pripojené do Prepínač vysielač bez párovanie. 4: Dlhé stlačte dve tlačidlá pre 4 sekúnd vymažte spárovaných zariadení a obnovte pôvodné nastavenia.

BC57E Package Zahrnuté:

1x CSR Typ-C Bluetooth Audio Vysielač 1x USB Konvertor 1x 3,5 MM MIKROFÓN 1x užívateľský Manuál 1x Maloobchodných Balíkov

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme! 2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

O Nás:

Vážení zákazníci,sme profesionálny výrobca, ktoré produkujú zariadeniami Bluetooth, ako je Bluetooth adaptéry,Bluetooth slúchadlá a Bluetooth reproduktory.Budeme testovať všetky produkty, než sme odoslanie výrobkov z,ktoré uistite sa, že dostanete perfektný produkty. Zásielky A Platieb: 1. Budeme sa dodáva pozemok v 1-3 dní od zaplatenia. A tieto formy platby sú prijímané www.tantra-egypt.sk: Kreditná karta, TT, Western Union a Qiwi peňaženky. 2. Pokyn:hmotnosti a veľkosti sme označené v balení podrobnosti nie je skutočná hmotnosť a veľkosť tovaru, ak potrebujete vedieť o skutočnej hmotnosti a veľkosti, stačí nás kontaktovať. 3. Dodacia lehota: 1) Dopravná rozvinutých krajinách je o 7-45 dní. 2) Vzdialených krajinách je o 2-8 týždňov. 4. Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, komunikovať s nami o zvýšenie dopravy. 5. Pokyn:dodacia lehota je závislá na kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď. Po-predajný Servis: Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov: 1. Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu. 2. Man-made poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť. 3. Produkt kvalitu spracovania programu: 1) kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady. 2) v prípade, Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD) má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci neplánujete urobiť novú objednávku v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt. Spätná väzba: 1. Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu na nás. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr. 3. Kontaktujte nás e-mailom alebo nášho obchodného manažéra:Dekan Wu, pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné. Sme pracujú 6 Dní v týždni na 10:00 - 19:00 pondelok - sobota Peking Čas. Prajete si mať skvelý nákupný zážitok tu---DISOUR OBCHOD

Štítky: bluetooth nintendo prepínač, bluetooth receiv, aptx bluetooth, prípade nintend prepínač, bluetooth nintendo, väzby nintendo, X03, NINTENDO PREPÍNAČ, bluedio vysielač bluetooth, bluetooth csr.


( 0 Hodnotenie )

Počet