DISOUR CSR8675 Aptx HD Bezdrôtový Adaptér 3,5 MM AUX 5.0 2 V 1, Bluetooth Audio Prijímač, Vysielač AAC SBC Nízku Latenciu Pre Auto, TELEVÍZOR

€17.91


DISOUR CSR8675 5.0 Dual Bluetooth Vysielač, Prijímač

Prenosné Bluetooth 5.0 vysielač a prijímač sa pripojí cez 3,5 mm audio kábel usb a audio prúdy do vášho Bluetooth slúchadlá alebo reproduktory v TX režime. Nastavte ho na RX mód bezdrôtovo prijímať zvuk z iPhone, smartphone, tablety alebo počítač v aute, či doma ozvučenie. Hands-Free Telefonovanie Počas Jazdy 2-v-1 Bluetooth adaptér s mikrofónom umožní komunikovať priamo s vaším smartphone. Odpoveď alebo zavesiť prichádzajúce hovory cez multifunkčné tlačidlo a hovoriť s integrovaným mikrofónom. Umne Synchronizovať Audio S aptX-LL Lip-sync delay je arcinepriateľa všetky Bluetooth adaptéry. Ale rozčuľovať nie! Naše adaptér má vybavené s aptX nízku latenciu audio kodek pre real-time prenos zvuku pri hraní hier alebo sledovaní filmov, v TX režime. Spája Až 2 Zariadenia Na rozdiel od tých, Bluetooth adaptéry, ktoré môžu komunikovať iba s jedným zariadením v čase, naše prenosné bezdrôtový adaptér môže zaslať maximálne dve Bluetooth slúchadlá, reproduktory, alebo soundbars súčasne. Zapnite ho a to automaticky pripojiť na posledný párové zariadenia. Široká Kompatibilita Audio zariadenia s 3,5 mm jack audio vstupné/výstupné porty, a Bluetooth kompatibilné so zariadeniami, ako sú inteligentné telefóny, tablety a notebooky. Dlhá Výdrž Batérie Vysokovýkonné nabíjateľné batérie poskytuje až 10 hodín pracovného času pri plnom nabití pomocou dodávaného USB kábla. Naše kompaktné a ľahké Bluetooth prijímač vám ponúka dostatočný výkon pre vašu rodinu ceste, výlety či každodenné použitie.

Špecifikácie:

Frekvencia: 2.402 na 2.480 GHz Bluetooth Verzia: CSR BC8675, V5.0, Trieda II Kodek: aptX Nízku Latenciu, aptX, aptX HD,SBC, AAC, Rýchly Prúd Podporované Pin Kódy: 0000/1111/1234/8888 Pracovný Čas: Cca 20 hodín Čas nabíjania: 2 hodiny Veľkosť:57mm * 53 mm * 20 mm Color: Čiernej Package zahrnuté: 1 X VAORLO Bluetooth Audio Adaptér 1 X 3,5 mm Audio Kábel 1 X USB Nabíjací Kábel 1 X Užívateľská Príručka 1 X Retail Box Poznámka: Operácie pod môže viesť k jasné svojich spomienok zariadenia, ktoré je pripojené do: 1. Zapnúť alebo VYPNÚŤ vysielač pri nabíjaní. 2. Prepínanie medzi vysielačom a prijímačom. 3. Tlačidlá na prepínanie skladieb a úprava objemy len podpora na použitie v RX (prijímač) režime. 4. Keď zapnete tento prístroj, a ak to nemôže fungovať, skúste nabiť a reštartujte ho stlačením MF tlačidlo pre 8-10 sekúnd. 5.Prosím, dajte nám vedieť, ak máte akýkoľvek problém,dáme vám najlepšie služby a problém vyriešiť čo najskôr.Ďakujem.

O Nás:

Vážení zákazníci,sme profesionálny výrobca, ktoré produkujú zariadeniami Bluetooth, ako je Bluetooth adaptéry,Bluetooth slúchadlá a Bluetooth reproduktory.Budeme testovať všetky produkty, než sme odoslanie výrobkov z,ktoré uistite sa, že dostanete perfektný produkty. Zásielky A Platieb: 1. Budeme sa dodáva pozemok v 1-3 dní od zaplatenia. A tieto formy platby sú prijímané www.tantra-egypt.sk: Kreditná karta, TT, Western Union a Qiwi peňaženky. 2. Pokyn:hmotnosti a veľkosti sme označené v balení podrobnosti nie je skutočná hmotnosť a veľkosť tovaru, ak potrebujete vedieť o skutočnej hmotnosti a veľkosti, stačí nás kontaktovať. 3. Dodacia lehota: 1) Dopravná rozvinutých krajinách je o 7-45 dní. 2) Vzdialených krajinách je o 2-8 týždňov. 4. Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, komunikovať s nami o zvýšenie dopravy. 5. Pokyn:dodacia lehota je závislá na kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď. Po-predajný Servis: Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov: 1. Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu. 2. Man-made poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť. 3. Produkt kvalitu spracovania programu: 1) kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady. 2) v prípade, Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD) má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci neplánujete urobiť novú objednávku v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt. Spätná väzba: 1. Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu na nás. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr. 3. Kontaktujte nás e-mailom alebo nášho obchodného manažéra:Dekan Wu, pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné. Sme pracujú 6 Dní v týždni na 10:00 - 19:00 pondelok - sobota Peking Čas. Prajete si mať skvelý nákupný zážitok tu---DISOUR OBCHOD

Štítky: JOWAY, dac ldac, bluetooth csr8675, aptx hd usb, aptx bluetooth, gb pi, wifi audio prijímač cast, alloyseed bluetooth, audio vysielač bluetooth pre tv, bluethooth aptx hd.


( 4 Hodnotenie )

Počet