Behogar Prírodné Drevené Bloky Vták Papagáj Visí Žuvanie Skus Hračka pre Budgies Papagáje Korely Conures Hrdličky Ara

€5.91


Behogar Prírodné Drevené Bloky Vták Papagáj Visí Žuvanie Skus Hračka pre Budgies Papagáje Korely Conures Hrdličky Ara

Podrobnosti:

Poskytujú veľký papagáj žuvacie hračky simulovať rôzne skúsenosti, ktoré majú v ich prirodzenom zvyk, aby sa vaše vtáky šťastný a podporovať dobré zdravie.

Účinne priťahuje pozornosť papagáje, nechajte ich mierne ventilovať svoje prirodzené inštinkty, hryzenie, a pomôcť im stráviť osamelá a nudné čas.

Vyrobené z prírodného dreva, eco-friendly, žiadne ostré tipy, trhliny, fragmenty, alebo pramene, nebude bolieť váš vták pazúry alebo zobák, keď sa hrá, bezpečné na používanie.

Existujú viaceré drevené bloky sú usporiadané do viacerých vrstiev vyliezť a preskúmať, udržať vtákov obsadené na dlhé obdobie, a robia si hrať s ním.

Ideálna veľkosť pre malé, stredné a veľké vtáky. Ideálne pre budgies, papagáje, korely, conures, hrdličky a iných podobných veľkých vtákov.

Špecifikácia:

Materiál: drevo

Veľkosť: 14 x 28 cm/5.51 x 11.02 palec

Poznámka: Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť malé odchýlky.

Package:

1 x Hračka

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: Pierko, papagáj hračka, drevo morských vtákov, vták nohe krúžok, príslušenstvo vták, papagáj hračka dreva, aplikátor s nechty, die vtákov, hniezdo papagáj, papagáj hračka.


( 2 Hodnotenie )

Počet