Papagáj Stavebné Bloky, Hračky Dreva, Rebrík Papagáj Rainbow Skus String Hračky Žuvanie Hojdačka, Hračky Pre Malé, Stredné A Veľké Papagáje

€4.21


Popis Výrobku: Typ Položky:Vták Hračka Hračky Typ:Žuť Hračka Materiál:Drevo Farba:Multi-farebné Funkcia:Trvalé Cieľová Skupina:Vtáky Dĺžka:14.96"/38 cm Šírka:3.90"/9 cm Vlastnosti: 1. Vyrobené z prírodného dreva, ktorý je bezpečný a voľný od jedu pet môže byť zbavený na hrýzť a hrať. 2. To je tvorené zo svetlé farebné bloky. To je jednoduché upútať pozornosť vtáky, a zvýšiť zábavné hrať. 3. Reťaz vysokej kvality je ľahko nainštalovať do klietky pre zvieratá hrať a trénovať vtákov nohy a zobáky. 4. Môže to spomaliť nudy vtáčie domáce zvieratá a sprevádzať ich hrať a tráviť nudné čas. 5. Vtáky môžu žuť to jasné zub a udržať jeho zobák zdravé. Balík Obsahuje: 1 x papagáj žuť hračka Poznámky: 1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby. 2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť malý rozdiel od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Štítky: g reťazec na predaj, papagáj, papagáj hračka, vták žuť hračka, papagáj hračka dreva, veľký papagáj hračka, papagáj, africké šedá papagáj, Papagáj swing, drevený rebrík.


( 0 Hodnotenie )

Počet