Veľký Papagáj Žuvacie Hračky - Vták Papagáj Bloky Uzlov Trhanie Hračka Klietku Skus Hračka Pre Afrických Grey Papagáje Ara Kakadu

€10.20


PAPAGÁJ NEVYHNUTNÁ HRAČKA: vták hračka poskytuje základné fyzickej aktivity, aby sa vaše pierko priateľmi stabilné a šťastný, a zlepšiť vaše zdravie. Existuje niekoľko multi-farebné bloky v tejto jednej hračka lákať váš vták. Tieto bloky sú usporiadané do viacerých vrstiev vyliezť a preskúmať.Vtáky sa tiež chcel rozviazať bavlnené lano uzlov, ktoré satiates ich prirodzené nutkanie na žuvanie.

BEZPEČNÉ ŽUŤ: Naše žuvanie hračky sú vyrobené z dreva, aand ukončené s čisto ručne, ktoré sú viac skus resistand a trvanlivé.

IDEÁLNA VEĽKOSŤ: veľkosť je asi 30 cm-35 cm. ideálna veľkosť pre malé a stredné vtáky. Odporúča sa pre budgies, papagáje, korely, conures, hrdličky a iných podobných veľkých vtákov. Poskytnúť váš vták dokonalá vyvýšenom mieste, žuť a stúpania.

ZOBÁK ZDOBENÉ: Papagája zobák udržuje gg, aby ostré. ak jej zobák je dlhá, môže ovplyvniť schopnosť papagáj jesť a dae jej zdravie. Náš papagáj žuvanie hračky obsahujú farebné drevené bloky a iné doplnky v rôznych tvaroch upútať vašu papagáj žuť, pomôžte pierko priateľov preen a stav ich zobák.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE VÁŠHO PAPAGÁJA: To je navrhnutý v svetlých farieb, ktoré možno ľahko prilákať papagáje pozornosť v krátkom čase a budú hrať sa s hračkami pre dlho denne, aby sa vaše papagáje obsadené, menej deštruktívne a mať viac zábavy hodín.

Funkcie:

1. Vhodné pre všetky malé a stredné vtáky.

2. Vyhovuje väčšine klietky, háčik pripojí k klietky ľahko.

Materiál: drevo

Farba: bežal farby nenesú označenie

Veľkosť: cca 30 cm-35 cm

Package zahrnuté:1x Papagáj Žuvacie Hračky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: papagáj ostriež, príslušenstvo vták, vták hry, feeder papagáj, vták, papagáj hračka, klietka papagáj, Vták hračka, papagáj, cockatoo hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet