Office Home Bezdrôtový Zvonček 220V Bezdrôtový Ding Dong zvonkohra EÚ Plug 1 Plug-in Prijímač 1 Zatlačte Tlačidlo Vysielača

€9.10


Funkcie:

1.Tlačidlo podporuje až 20PCS, a prijímač podporuje až 100ks. 2.Ak viaceré tlačidlá sú spárované s jedným alebo viac prijímačov v rovnaký systém, každé tlačidlo je možné nastaviť na rôzne zvonenie. 3. Power-off funkcia pamäte: znova Zapnite po vypnutí napájania, nie je potrebné znovu nastaviť a zámok zvonenie. 4. Vysielač nemá žiadnu skrutku chuck dizajn, a to môže byť vodotesný a prachotesný bez gumový krúžok. 5. Prijímač napätie: 110-240V. 6.Prijímač je EÚ, zástrčky, Ak budete potrebovať ďalšie špecifikácie, prosím, kontaktujte ma 7.Prijímanie vzdialenosť:300 metrov v otvorenom priestore. 8.Bezdrôtový signál bude ovplyvnený prekážkami. Viac prekážok, viac sa vážne straty signálu. 9.Prijímač má 4 stupne(možno vypnúť) 0-100db 10.Veľkosť:Vysielač 53x53mm,Prijímač 67x67mm. POZNÁMKA:tlačidlo nemôže byť umiestnený na železné dvere, pretože to bude rušiť signál..

Podmienky Predaja:

Prosím, prečítajte si a pochopte, než predkladanie ponúk alebo nákupom. Návrat Chybná & Non Chybný Tovar Všetky výrobky sú jednotlivo kontrolované, než bude odoslaný, zabezpečiť položky sú odosielané v perfektnom stave. Položka musí byť vrátené v lehote 15 dní Po obdržaní Položka musí byť vrátení neoznačené a v Pôvodnom Obale obsahuje: balenie zoznam: 1 X zvonček prijímač 1 X Zvonček vysielač (bez batérie) 1 X obojstranná páska 1 X nálepka 2 Xscrews 1X anglický Manuál

Doprava:

Uistite sa prosím, vašu dodaciu adresu je správne. Tovar bude expedovaný do 48 hodín po prijatí platby / vymazaný (okrem víkendov a sviatkov).

Kontaktujte Nás

Ak máte akékoľvek otázky, prosím opýtajte sa ma. Budem odpovedať do 24 hodín. V mimoriadnom prípade, že máte problém s vaším položky, odporúčame vám kontaktovať nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme radi pomôžeme s vaším problémom.

Štítky: playstation move, bluetooth line, bezdrôtové doorbel, tlačidlo pre zvonček, dom bell 220v, ding dong zvonček, ios bezdrôtový zvonček, vedi bezdrôtový zvonček, smart switch pre klimatizáciu, 220v bell.


( 1 Hodnotenie )

Počet