4.3" Digitálny Zvonček 110 Stupňov široký uhol Smart Digital Dvere Peephole Viewer Farebné LCD Displej pre Domáce Bezpečnostné Kamery

€28.73


Popis:

Produkt je vyrobený z robustný a odolný ABS materiál. Je ľahké nainštalovať a môže byť dobre skryté za dverami. To má výhody high-pixel fotoaparát s vysokým rozlíšením displej, široký pozorovací uhol, jednoduché ovládanie, FIFO funkciu, a tak ďalej. Je to lepšie riešenie pre domáce bezpečnosť a pomáha odstrániť bezpečnostné riziká. Nemusíte otvoriť dvere, aby si vedieť, kto je za dverami. Už sa otvoriť dvere pre cudzinec!

Funkcie :

0.3 MP profesionálne bezpečnostné kamery. Pozri návštevníka tvár jasne. Použitie 4.3" veľký displej TFT Farebný LCD displej, môžete ľahko vidieť, že návštevník sa cez to. Jednoduchá inštalácia (prichádza s Používateľská Príručka) & prevádzky (Jednoducho stlačte tlačidlo v pravom dolnom rohu). 110° široký uhol, poskytujú panoramatický výhľad na vás. Podpora FIFO funkciu, vymažte najskôr foto / video v chronologickom poradí, nie je potrebné vyčistiť pamäť pravidelne a manuálne. Môže byť napájaný z batérie alebo power bank. Energeticky úsporné dizajn, to automaticky prejde do pohotovostného režimu v 15 sekundách nečinnosti. Kompatibilné s dverami, ktorých hrúbka sa pohybuje v rozmedzí 35-110 mm a dvere otvor veľkosti medzi 15-25 mm.

Špecifikácie :

Farba: Čierna

Materiál: ABS

Vnútorné Viewer Veľkosť: Cca. 148 x 87 x 20 mm / 5,8 x 3.4 x 0.8 palec

Batéria: Lítium Batéria

LCD displej: 4.3" TFT Farebný LCD displej

Pozorovací Uhol: 110°

pixel: 0.3 MP

Dvere Hrúbka Požiadavka: 35-110 mm

Dvere Otvor Veľkosti Požiadavky: 15-25 mm

Napájacie Napätie: 3,7 V

Hmotnosť balenia: O 234g

Zoznam Balíkov :

1 x Vnútorné Viewer s vstavanej Batérie.

1 x Peephole Fotoaparát

6 x Skrutky

1 x Závesné Dosky

1 x USB Nabíjací Kábel

1 x užívateľská Príručka

POZNÁMKA: Tento výrobok môže mať len fotografie, nemajú funkciu videa a detekcie pohybu .

Štítky: dvere loptu fotoaparát, ochrana bezpečnostné kamery, zmodo smart zvonček, oko video, fotoaparát dvere, tunya video zvonček, ezviz video zvonček, sklo zvonček prepínač, drôt dvere kamera, fotoaparát peephole wifi.


( 5 Hodnotenie )

Počet