Bezdrôtový Zvonček Vzdialené Tlačidlo Pripojiť Prijímač Zvonček Extra Dlhý Rad

€5.58


Funkcie:

*Vysoká Kvalita: Naše bezdrôtový zvonček je vyrobený z ABS materiálu, ktorý je non-jedovaté, neškodné a recyklovateľný materiál môže udržať sám proti prachu, dažďu a vysokej teplote. Nemá žiadne elektromagnetické žiarenie, takže je to úplne bezpečné pre tehotné ženy. Stupeň ochrany diaľkového vysielača na tlačidlo IP44 menovité nepremokavé, funguje to perfektne vonku.

*Rádio Prevádzkový Rozsah: zvonček prijímač je veľmi citlivý, 1 vysielač tlačidlo spúšte 1 zvonkohry jednotky a rádiové vlny je pokryté celého domu a nebude dochádzať k sebe, rozsah akcie je až 1000ft v otvorenom priestore zabezpečuje môžete počuť zvonček a odpovedať na dvere alebo sa prihláste pre balík v čase.

*38 Rôznych Melódií A 3 Úrovní Hlasitosti: Náš bezdrôtový zvonček je vybavený 36 rôznych zvonenia, 3 úrovne nastaviteľné objem od 20db odpoveď zrušenia - 80db. Môžete sa tešiť tón, hudba a nastaviť svoje obľúbené tóny, ako si prajete.

*Úspora & Dlhú Životnosť: Ultra-nízka spotreba energie dizajn, trvalo Udržateľné Využívanie Energie. Vysielač batérie je možné použiť pre viac ako 15 mesiacov. Náš bezdrôtový zvonček materiál je veľmi odolný, môže byť viac ako 100 tisíc krát kliknite na tlačidlo.

Špecifikácie

Maximálny 984ft prevádzkový dosah v otvorenom sú

38 jedinečné zvonenia

3 úrovní hlasitosti

LED kontrolky

Vysielač batérie: A23 12V Alkalické Batérie

Objem rozsah: 25-80dB

Rozmer: Prijímač: 2.56 x 3.74 x 0.94 v, Vysielač: 2.01 x 2.95 x 0.79 v

Farba:Black,Biela

Balenie Obsahuje: 1 x prijímač

1 x vysielač

Štítky: video zvonil zvonček, doorbel, ip zvonček 220v, bell dvere bezdrôtové, barrette česať vlasy, dom bell fotoaparát, bell prepínač, dvere telefón, vedi bezdrôtový zvonček, tlačidlo, zvonček prepínač.


( 1 Hodnotenie )

Počet