Kanalizácia Jetter Držiak pre Tlakový čistič, 1/4 " NPT, 15m, Tlačidlo Nos a Rotujúce Kanalizácie Jetting Tryska, Tlak 4000 PSI

€34.33


Tlačidlo nos kanalizácie jetter trysky: 1 predné jet pri 0° uhol môže jasné blokády. 3 zadné trysky na 33° uhol môže flush trosiek uvoľniť v prednej jet. Na ústie je 4.0.

Rotujúce kanalizácie, prúdové trysky: 3 vzad rotujúce prúdy do upchaté potrubie sa pohybuje tryska cez potrubie. Tryska je ľahké skĺznuť do odvodňovacie potrubie a kanalizácia. Ponúka aj čistenie a odplaví trosiek. Na ústie je 4.5.

Kanalizácie, jetter hadica sa môže pripojiť k tlakový čistič čerpadlo s M22 spojka (žena M22 na ženy, 1/4" NPT). To môže tiež pripojiť k tlakový čistič prútik alebo spúšť pištole s 1/4" rýchle odpojenie konektora. Kanalizácia jetter hadica má pevný koniec, ktorý sa pripojí do kanalizácie tryska. Druhý koniec je otočný, ktorá uvoľňuje stres medzi kanalizácie, hadice a pištole / tlakový čistič oulet.

Štítky: čerpadlo 20m, tlakový čistič rotujúce turbo tryska, nosné umývanie, tlak power trysku ostrekovania, umývačky vysokotlakové potrubie, hadice na karcher, jetter kanalizácie, vysokotlaková hadica karcher, mustang jetter trysky, lavor.


( 0 Hodnotenie )

Počet