Auto Vodné Striekacie Pištole Lance Jet Na Karcher K2 na K7 vysokotlakovú umývačku Čistič S Nastaviteľným Uhlom Ventilátor Striekacie Trysky

€7.91


Auto Vodné Striekacie Pištole Lance Jet Na Karcher K2 na K7 vysokotlakovú umývačku Čistič S Nastaviteľným Uhlom Ventilátor Postrekovač Tryska je To Auto Vodné Striekacie Pištole Lance Jet Na Karcher K2 na K7 vysokotlakovú umývačku. Vyrobený super quality engineering plastové. V nevýbušnom Opotrebovaniu odolnejšie Sprej uhol: 0 až 60 stupňov(pre Možnosť č. 1)/ 40 stupeň (pre možnosť #2) Dĺžka:50 CM alebo 54CM Max tlak:16Mpa Max Temp:60 ḟc Máme 3 možnosti pre váš výber. Možnosť č. 1: Ventilátor Postrekovač Umývanie Zbraň(0 až 60 stupňov). Na umývanie karosérie. Možnosť č. 2: Turbo Postrekovač S 45 ohnuté. Na umývanie strechy, šasi spodné,blatník,koliesko medzery a niektoré coner. Možnosť č. 3: je možnosť #1 + option #2. Možnosť #3 nechať si umyť každej časti vášho vozidla! Image Option #1 nižšie: som mág možnosť #2 ako je uvedené nižšie:

Štítky: t5, vzduchové pištole, tlak power trysku ostrekovania, ventil karcher k2, auto auto podložka, karcher wd, vodná podložka, pištoľ hračka, príslušenstvo karcher, karcher.


( 5 Hodnotenie )

Počet