LUDUO Vodné Pištole Profesionálne Umývačky Power Jet Sprej Záhrada Tryska pre Hadicu na Vodu Prútik Postrekovač Auto Podložka Čistenie Modernizáciu Nástroje

€5.62


LUDUO Vodné Pištole Podložka Power Jet Sprej Auto Záhrade Tryska Hadice pre Hadicu na Vodu Prútik Zadažďovač, Čistenie Náradia Farba Starostlivosť

Vitajte Dropshiper:

Môžeme poskytnúť dropshipping a veľkoobchod,ak máte akúkoľvek požiadavku, kontaktujte nás a my vám poskytnúť tie najlepšie ceny a služby!

Mosadz štandardné záhradné hadice spojky, hliník podložka trubice, rukoväť-TPR.

Anti-korózne a antikoróznych vody zbrane, široko používaný.

Vhodné pre elektrické studenej vody vysokotlakové čističe.

Použitie rozsah: používa sa ako umývanie auta zbraň vody, zavlažovanie záhrady nástroje, upratovanie domácností, atď.

Balenie Zoznam:

1 x Vodné Pištole

Poznámka: tlak vo veľkej miere závisí od tlaku vody vo vašom systéme vody a hadice, striekacej dýzy len, že zvyšuje tlak v obmedzenej miere.

On-Time Dodávky: 1. Garantované produkt bude dodávaný do 3 dní. Zvyčajne to budú zaslané na druhý deň po vašu platbu. 2. Zaručujeme produkt bude doručený do 60 dní. Zvyčajne to bude dodaná v 2 ~ 5 týždňov. (Pre Brazília, zaručená lehota je 90 dní, a predpokladanej doby dodania 5~8 týždňov). Kupujúci Ochrana: 1. Vrátenie peňazí alebo odoslať, ak nechcete prijímať vaše objednávky. 2. Úplné alebo čiastočné vrátenie peňazí , pokiaľ tovar nie je ako je popísané vyššie.

Štítky: karcher zbraň nilfisk, 12v napájanie podložka, striekacia pištoľ profesionálna spájkovanie, vysoká pressur podložka, modrá hadica na vodu, umývanie áut, bezdrôtová, lm16uu, trysky vysokotlakové n, vysoká pressur vodné pištole, mimo rameno hore pre ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet