Prenosné Skladacie Wc Dospelých Mobile Camping Wc Vonkajšie Commode Moču Taška Self-vodičský Turistika Tripstravel Wc

€9.24


Odrážky:

1、Úspora Priestoru: perfektné prenosný skladací wc pre potreby na kempovanie a dlhodobé cestovanie! To môže byť ľahko balené do malých prenosných veľkosti asi 5 cm hrubé. Dodáva sa s vodotesný vak, šetrí priestor a ľahko sa prenáša!

2、Skladovanie Stolice: výrobok nie je iba wc, ale aj ako stoličku s úložným funkciu. To je vaša cesta sa príjemnejšie a pohodlnejšie. Vhodný pre kempovanie, turistiku, člnkovanie, diaľkové cestovanie, atď.

3、Nosenie, odolný a Robustný: Vyrobené z vysoko kvalitnej oxford látky, non-tkané textílie a stredná-hustota drevovláknitá doska, wc je nosenie-odolný a trvanlivý, môže niesť asi 220 libier.

4、Nie je Potrebné Čistenie: To skladanie wc môže úplne pokrytie všetkých 6 galón odpadkové vrece (wc náhradné vrecká), nie je potrebné čistenie škvŕn po každom použití.

5、Multifunkčný Dizajn: Auto Wc, koša, malé vedierko, úložný box, krytý wc, vhodný pre starších ľudí, vracanie nádoba pre tehotné ženy, atď.

1.Úspora priestoru: perfektné prenosný skladací wc pre potreby na kempovanie a dlhodobé cestovanie! To môže byť ľahko balené do malých prenosných veľkosti asi 5 cm hrubé. Dodáva sa s vodotesný vak, šetrí priestor a ľahko sa prenáša!

2.Skladovanie Stolice: výrobok nie je iba wc, ale aj ako stoličku s úložným funkciu. To je vaša cesta sa príjemnejšie a pohodlnejšie. Vhodný pre kempovanie, turistiku, člnkovanie, diaľkové cestovanie, atď.

3.Nosenie, odolný a Robustný: Vyrobené z vysoko kvalitnej oxford látky, non-tkané textílie a stredná-hustota drevovláknitá doska, wc je nosenie-odolný a trvanlivý, môže niesť asi 220 libier.

4.Nie je Potrebné Čistenie: To skladanie wc môže úplne pokrytie všetkých 6 galón odpadkové vrece (wc náhradné vrecká), nie je potrebné čistenie škvŕn po každom použití.

5.Multifunkčný Dizajn: Auto Wc, koša, malé vedierko, úložný box, krytý wc, vhodný pre starších ľudí, vracanie nádoba pre tehotné ženy, atď.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 31*25 cm/12.20*9.84 v

Materiál: oxford látky, non-tkané textílie a stredná hustota drevovláknitá doska

Farba: kamufláž, blue bar

Balenie Zoznam:

1*Skladanie Wc

Štítky: prenosné wc papier, hewolf stan, ženské snežníc, turistika príslušenstvo deti, žena, turistika taška, muži treking, remates vonkajšie, multicam, tábor vybaviť, dynamo lampáš.


( 3 Hodnotenie )

Počet