GeerTop Prenosné Ultralight 3 Ročné Obdobia Hojdacia Sieť Prikrývku, Spací Posteľ Kompaktné Prenosné Vysoká Pevnosť Camping Backpacking

€41.34


POPIS PRODUKTU

Páči sa vám dostať blízko k prírode? Smerom k oblohe, pri pohľade na oblak, voňajúce kvety, tieto nie sú fantastické pre vás? Máte pocit chladu v hojdacia sieť alebo stan? Hľadáte veľmi pohodlné spací vak, vás v teple v prírode? GeerTop Multifunkčné Spací Vak je vynikajúcou voľbou pre vás. Môžete ho používať s hojdacej sieti, alebo ako bežný spací vak na zem . Toto je skvelé pre vás!

KĽÚČOVÉ FUNKCIE √ Multifunkčné Spací Vak: Tento spací vak je navrhnutý tak, aby kombinovať izolačné schopnosti hojdacia sieť s pohodlie a funkčnosť spací vak. Split-end dizajn uľahčuje nosenie s akýmkoľvek hojdacia sieť. To znamená, že môžete používať s hojdacej sieti, alebo na zemi ako bežný spací vak. √ Vysoko Kvalitný Materiál:hojdacia sieť spací vak je vyrobený z vodeodolného nylonu koberčeky textílie (shell), soft polyester pongee (podšívka) a teplé imitácia hodvábu niť (náplň) pre dlhú životnosť. S symetrické posilniť šitie, mäkké vyplnenie nebude plávať,takže si môžete vychutnať relaxáciu šťastne bez akejkoľvek starosti. √ Veľké Spací Priestor & ľahká váha:Dĺžka:228cm/89.7 cm, maximálna šírka: 65 cm/25.5 cm , minimálna šírka: 12 cm/4.7 cm, hmotnosť: 850g /1.87 libier. Spací priestor je dostatočne veľký pre dospelých. Tento ultralight spací vak môže byť zabalené do malých veci vrece pre jednoduché prenášanie a uloženie vášho priestoru. Je ideálny na lov, camping, horolezectvo a iné outdoorové aktivity. √ Zostať v Teple: Rip-stop nylon shell vás chráni pred chladom a vetrom. Mäkké imitácia hodvábu niť náplň zaručuje vám, aby ste teplé, pre teploty medzi 41°F/5°C-68°F/°C 20 ° C . Poskytuje mimoriadne teplo celú noc, udržať si v teple, v chladnom prostredí. √ Užívateľsky príjemný Dizajn:super-mäkké materiály budú držať vás, pohodlne, kedykoľvek a kdekoľvek. Vďaka elastické popruhu, na oboch koncoch, môžete nastaviť, alebo sundat spací vak v sekundách. Zahŕňa kompresie veci vrece pre jednoduché skladovanie a prepravu. Spĺňa všetky vaše požiadavky.

ŠPECIFIKÁCIA Farba: Zelená Shell: 20D380T nylon koberčeky tkanina Podšívka: 300T polyester pongee Náplň: Imitácia hodvábu niť Teplota: 5°C-20°C / 41°F-68°F Dĺžka: 228cm/89.7 cm Maximálna šírka :65 cm/25.5 cm Minimálna šírka: 12 cm/4.7 palca Hmotnosť: 850g /1.87 libier.(vrátane kompresné vrece) Veľkosť balenia: 36*17*17 cm /14.1*6.7*6.7 palcov

ZOZNAM BALÍKOV

1× Spací vak 1× Kompresné vrece

Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Sledovacie Číslo budú zaslané všetky zákazníci pri balení zásielky. Za poštovné a Rusko/Európa náš štandardný spôsob dopravy týka Ekonomiky Príspevok. To bude trvať 20 až 25 pracovných dní pre dodanie. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Budeme delievery tovaru do Číny Post mail,PostNL mail,Singapur, Pošta,atď iné postmail,a ak nie je osobitná poznamenal,budeme vybrať najlepší podľa vašu adresu.To zvyčajne takes15~35 dní dostať tam,ale nevieme zaručiť presný delievery čas na shippments,kvôli diffferences vo vlastné zúčtovanie krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše zásielky budú kontrolované a prešiel. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za svoju miestne vlastné dane a poplatky. Máme aj Sklad, v DE, UK a v U. S. A., Ak chcete získať tento bod na jeden týždeň, prosím neváhajte nás kontaktovať na upgrade doprava. Ponúkame tiež www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava pre našich zákazníkov. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava záruka na ochranu doprava problémy pre kupujúcich a predávajúcich. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Samozrejme, ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, len neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Návrat:

Problém

Return "Y alebo N"

Nahradiť "Y alebo N"

Platný

Dôkaz

Expedičný poplatok

Komentár

Kvalita

Y

Y

14 dní

Photoes alebo Video

Predávajúci

Žiadny muž-vyrobené Škody,Kompletný balík

Nesprávne položky

Y

Y

14 dní

Photoes alebo Video

Predávajúci

Tovar v goood stave, Kompletný balík

Vzhľad

Y

Y

14 dní

Žiadne

Kupujúci

Tovar v goood stave, Kompletný balík

Nepáči sa mi to

Y

Y

14 dní

Žiadne

Kupujúci

Tovar v goood stave, Kompletný balík Záruka: Všetky položky Prichádza s Základného 2 Mesiac Predajcovia Záruka,ak je položka chybné v 2 Mesiaci,poskytneme vám náhradné withour extra Nabíjačku(vrátane poštovného za poplatok)Po prijatí do Chybné položky. Ak položka Chybná po 2. Mesiac,môže Kupujúci stále odoslať ju späť,Budeme kontaktovať dodávateľa alebo Manufaktúry na Záruku.Kupujúci bude Potrebné zaplatiť Poštovné poplatok Za opätovné odoslanie nahradené položky.

Štítky: hp mini, ťažké stan kolíkov, hojdacia sieť zavesiť, paintball nádrž ventil, eureka bivy stan, hojdacia sieť pad, nástroj batoh muž, bavlnená deka, prehoz cez posteľ deka, hojdacia sieť vonkajšie prenosné.


( 1 Hodnotenie )

Počet