Výchova k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Multi Skladacie Kliešte Nehrdzavejúcej Ocele Poľovnícke Táborenie Prežitie Nôž Multi-funkčné Drôt Striptérka Kliešte Náradie

€9.85


Multitools Skladacie Plier:

Vyrobené z nerezovej ocele a má hliníkovú rukoväť, zabezpečiť dlhodobé a spoľahlivé používanie. Jeden nástroj, ktorý má kliešte, nože, píly čepeľ noža, s plochou hlavou skrutkovače, Krížový skrutkovač, otvárač, nechty súbor, 11 skrutkovač bitov a viac. Farba: Čierna Materiál: nehrdzavejúca oceľ Rozmery (Uzavretá): 3.94* 1.97 * 0.59 v Hmotnosť: 0.66 lb Materiál: nehrdzavejúca oceľ, hliník Veľkosť balenia: 4.72* 2.76*1.57 v Zvieracie hlavy: vstavaný jar / prebrúsenie povrchu

KOMPAKTNÝ MULTIFUNKČNÝ NÁSTROJ PRE AKÝKOĽVEK ÚČEL

Kempovanie, Turistiku, Batoh, Lov a Rybolov, Vojenské & Armády potreby, Outdoor & DIY Činnosť, Prežitie, Samostatne Obrany, mimoriadnych situácií na vykonanie v vrecko, puzdro alebo nástroj box. To je tiež jednoduché použitie ako auto alebo bicykel nástroj na opravu a šetrí priestor.

Package Zahrnuté:

Teplé Upozornenie:

1. Nesprávne používanie môže viesť k zraneniu. 2. Prosím, majte na multifunkčné kliešte, nôž mimo dosahu detí. 3. Keď vychádzal čepele alebo iné ostré nástroje, nemajú odvíjať nástroj "na polceste" uistite sa, že je to buď úplne uložené alebo oddialiť. 4. Uistite sa, zložiť nástroje úplne po použití. Nenechávajte ostré hrany von. Obchod puzdro, aby sa zabránilo poškodeniu nástroja.

Drop Shipping sú vítané.

Pre drop shipping, aby sme sa nemali pridávať žiadne ukladanie informácií,..atď. Kontaktujte nás, ak máte akúkoľvek otázku.

Doprava: Všetky objednávky budú expedované do 24 hodín po potvrdil ste platbu. Ako medzinárodná doprava je ovplyvnené mnohými faktormi: colná, lety, počasie, vojny, obchod, politika, atd, niektoré zásielky sa dostať oneskorené niekedy, ak ste nedostali vašu zásielku po očakával, pracovné dni, kontaktujte nás, budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. O colné problém, povedz mi, prosím ! Ak máte akékoľvek otázky o hodnote v balíku, prosím, kontaktujte ma. Platby: V súčasnosti prijímame www.tantra-egypt.sk platby. Môžeme loď zásielky na vaše www.tantra-egypt.sk adresu, prosím, uviesť, inú adresu, ak chcete. Spätná väzba: Vaša spokojnosť je náš hlavný cieľ a vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Chceme našim zákazníkom byť 100% spokojní s ich poradie. po prijatí vašej objednávky, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star rating pre nás je obľúbená, je nevyhnutné a veľmi cenné na ďalší úspech nášho podnikania. Ak nie ste spokojní, pošlite nám e-mail pred odchodom neutrálne spätnú väzbu a negatívnej spätnej väzby, a prosím, dajte nám 1 pracovných dní na vyriešenie vašej reklamácie.vaša plná spokojnosť je našou povinnosťou. Návrat: Všetky položky budú starostlivo skontrolovať a zabalené v dobrom stave. Ponúkame 14 dní mŕtvy na príchod replaycement záruka od dátumu prijatia. O nás: Sme zaručuje všetci naši zákazníci by boli spokojný s našim výrobkom. Ak nie ste spokojní, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa teší na váš nákup. Kontaktujte nás: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás na www.tantra-egypt.sk. E-maily sa zvyčajne odpovedal do 12 hodín. Snažíme sa, aby naša spätná väzba pozitívne. Sme vždy poskytovať včasné reakcie na e-maily a usilovať pre lepší zážitok.

Štítky: doner nôž, barbecue nôž set, knive, stripping drôt plier, kydex camping lovecký nôž, nože lovecký nôž na prežitie veľké, skladacie plier veľké, vonkajšie skladacie plier, háčik skladací lovecký nôž, nože lovecký nôž na prežitie brends.


( 0 Hodnotenie )

Počet