3 Zadajte Elektrický Bicykel Palec Plyn Voltmeter Digitálny Napätie Displej Prepínač Power s Key Lock E-Bike Prst, Palec Plyn

€7.02


Červený Displej Palcom Zámok a jazda Elektrické Skútre Plynovú Rukoväť Príslušenstvo Čierna

Funkcie: 1. Nerozlišuje sa medzi olovené batérie, lítiové batérie, vodné batérie a suché batérie.

2. To nerozlišuje medzi rôzne typy elektrických skútrov (12V na 99V univerzálny), ktoré môžu byť automaticky identifikované a zobrazované v reálnom čase.

3. Eliminovať simulovať elektrické množstvo display (niekoľko malých svetiel), real‑time digitálne napätie displej, intuitívne, pohodlné, môže určiť zostávajúca energia a počtu najazdených kilometrov.

4. Súdiac členenie elektrický skúter od napätia údaje, vysoká účinnosť.

5. Profesionálna výroba, stabilný výkon a vysokú spoľahlivosť.

Špecifikácia: Stav: 100% zbrusu nový typ Položky: Elektrické Skútre Plynovú Rukoväť, Materiál: plast, Farba: čierna Hmotnosť: Cca. 182g Model: séria (5V-99V automaticky rozpozná napätie elektrické scooter)

Účinnosť: ≥98%

Hala trieda: lineárne pre Haly, vysokej kvalite gumy, dovezené, LED digitálny displej svetlo

Pracovné napätie: Plyn Grip DC0.8V-4.2 V

Napájanie displej: bez ohľadu na to, olovené batérie, lítiové batérie, bez ohľadu na to, napätie, môže byť automaticky identifikované (12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 72V elektrický skúter môžu byť použité priamo, niektoré 84V elektrický skúter môže byť tiež použitý) Tento plyn grip využíva digitálny displej napätie priamo získať batérie, elektrické množstvo. Prosím, sudca zostávajúcej kapacity batérie elektrické množstvo podľa vlastnej elektrický skúter napätie batérie V počet. Môžete tiež určiť, či je batéria poškodená a mierne poškodené v plnom nabití napätie situáciu. Nájsť, opraviť skoro. Predtým, indikátor napájania bol použitý na simuláciu elektrických množstvo zobrazenie zberom napätie batérie (take 3 svetlá zobrazenie 36V batérie ako príklad, 39V na 42V ukazuje plnú moc, všetky svetlá sú zapnuté, jedno svetlo vypnuté z 37V na 39V, a druhý svetlo vypnuté z 34V na 37V posledný podpätie svetlo z 31V na 34V je na. Táto metóda môže byť rozmazaný, pretože nie je možné určiť, elektrické množstvo. Táto metóda zberu napätie nebol upravený s pokrok batéria technológia), pretože batéria materiál je rôzne, Rôzne procesy a rôzne zabránili elektrostatickému výboju z batérie platformy viesť k neistote spôsob zberu napätie. Digitálne zobrazenie napätia tento problém rieši. Na napätie batérie sa zbierajú v reálnom čase a zobrazujú sa v digitálny real-time display. Je ľahké súdiť podľa digitálne zmeny, koľko kilometrov sa dá cestoval a či je batéria poškodená. Napätie digitálny displej plyn grip návod na obsluhu

1. Funkcie

Napätie digitálny displej plyn grip úplne nahradí analógové elektrické množstvo zobrazenie plyn grip, 12V na 84V elektrický skúter automatickú identifikáciu, real-time zobrazenie napätia, presné rozsudok z batérie, elektrické množstvo, pohodlné a praktické.

1. Prostredníctvom real-time hodnota napätia z plynovú rukoväť, môžete presne určiť, koľko elektrické množstvo je vľavo, čo je výhodné pre jazdu na koňoch.

2. Real-time hodnota napätia z plynovú rukoväť môže presne určiť, či lítiová batéria je poškodená.

3. Môžete posúdiť kvalitu lítiová batéria tým, plyn grip hodnota napätia, ktoré je vhodné pre nákup kvalifikovaný lítiové batérie.

4. Automatická identifikácia elektrické skútre s napätím nižšie 100V možné použiť univerzálne.

5. Riadnym elektrické displej grip grip má 4 vodiče, čo je výhodné pre inštaláciu a šetrí čas.

6. Digitálny grip plyn uchopenie.

2. Veciach, ktoré potrebujú pozornosť

Pre non-profesionáli, venujte prosím pozornosť vedeniu postupnosti a nepripájajte zle linka, inak to bude ľahko spôsobiť popáleniny pre Haly a LED

Po tretie, základné parametre: (podľa rôznych batérie materiálov, rôznych staré a nové, rôznych skupín, napätie v počet bude iná, prosím vyskúšajte niekoľko krát, môžete si svoje vlastné elektrické scooter batérie parametrov)

12V elektrický skúter, najvyššie napätie je o 12,6 V alebo mierne vyššie, najnižšia je o 9V alebo mierne vyšší

24V elektrická kolobežka, najvyššie napätie je o 29.4 V, najnižšia je o 21V alebo trochu vyššie

36V elektrický skúter, najvyššie napätie je o 42V, najnižšia je o 29V, alebo trochu vyššie

48V elektrický skúter, najvyššie napätie je o 54.6 V alebo 58.8 V, najnižšia je o 39V alebo trochu vyššie

60V elektrický skúter, najvyššie napätie je o 72V, najnižšia je o 49V alebo trochu vyššie

72V elektrický skúter, najvyššie napätie je o 84V alebo trochu vyššie, najnižšia je o 60V

Vyššie napätie elektrické kolobežky sú už vybavené voltmetrov.

Spôsob inštalácie: tri plyn grip drôty, červená plyn grip pozitívny pól, čierna plyn grip záporný pól, zelená plyn grip signálna čiara, žltá sám je napájací kábel pozitívny pól.

Zoznam balíkov: 1 x Elektrické Skútre Plyn Grip 2 x Kľúč

Poznámka: predvolená dĺžka riadok je 0,4 m/1.3 ft, a digitálnym displejom je 12v na 84v univerzálne.

Štítky: twist plyn rukoväte, klince, výkon surround, motorka plyn, displai e bicykli, amperimetro dc digital, SOOCENT, dual elektrický skúter plyn, 48v 500w ovládanie, bicykel elektrické lcd, bafang klince palec plyn.


( 0 Hodnotenie )

Počet