ConhisMotor Klince Displej UKC-1 Farebný LCD displej pre Našich 1000-5000W Inteligentné Sínusová Vlna Radič

€53.59


Klince Zobrazenie Farieb LCDUKC-1for Naše 1000W-5000W IntelligentProgrammableSine Vlna Radič Upozornenie: musí pracovať s našimi radič ,otherewise to nemôže použiť .

36V, 48V, 60V, 72V Univerzálny

UKC-1 displej môžete vlastné prepínanie medzi horizontálne a vertikálne displej, s USB 5V rozhranie, môžete nabíjať telefón. Upozornenie : Položka nezahŕňa regulátora. Len na zobrazenie iba pre našich 1000-5000W inteligentné sínusová vlna radič programu vnútri bol spárovaný a musí využiť náš regulátor

Záruka:

Máme jeden rok záruku na všetky problémy s kvalitou (nezahŕňa bežné opotrebenie súčiastok), v rámci záručnej lehoty, môžeme dodanie zdarma výmeny a opravy. Po uplynutí záručnej doby, stále sme schopní dodať výmena alebo oprava servis za poplatok. Máme tiež servisné miesta v EÚ, USA a Indii.

Návrat Politiky:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom. Vrátime vám ak vrátite položky do 30 dní od prijatia položiek a to je jediný dôvod, prečo produktu sám ako zlý výrobok, vady, škody, niečo, čo je predávajúci je chyba, nie kupujúceho osobných preferencií alebo neschopnosti používať. Okrem toho, položky sa vráti, musí byť v pôvodnom podmienky.

Spätná väzba:

Ste spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, láskavo nechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Inak sa nám nedávajú žiadnu záruku.

Štítky: bafang lcd, klince rýchlosť displej, klince mini lcd displej, 60v motor auta, electroc skúter časti, sw900 lcd 48, kingsong s18, klince plyn rukoväť, displai e bicykli, displej kt.


( 2 Hodnotenie )

Počet