WEXPLORE Klince Brzdy Zadné Svetlo na Elektrický Bicykel zadné svetlo Vstup DC6V 12V 24V 36V 48V 60V 72V LED Klince Rack Svetlo E bicykli Lampa

€9.43


Funkcie

1. Klince zadné svetlo výkon: 2W nízka spotreba, nebude to záťaž na batérie. 2. Vstupné: DC6V 12V 24V 36V 48V 60V široký napätie dizajn, sa nemusíte starať o svoj bicykel a on nemôže pracovať spolu. 3. Dĺžka kábla: 100 cm 4. Vzdialenosť medzi dva upevňovacie skrutky: 50mm. Potvrďte prosím, či existujú dva otvorov 50 mm vzdialenosť na bicykli polica pred nákupom. 5. Materiál: Transparentný červený plast, s dobrou prenos svetla, takže môžete vidieť jeho svetlo vo veľkom rozsahu. 6. IPX5 je vodotesný, nemusíte sa obávať, že prší, nebojte sa, ak budete jazdiť v daždivých dní (poznámka: nie je neponárajte ho do vody).

Výhody 1

Veľkosť:90*45mm Môžete nainštalovať na väčšine e bicykel zadné stojan,dve skrutky, veľkosť je 50 mm.

Výhody 2

Veľká lúč uhol 180 stupňov,rôzne smere môže vidieť elektrický bicykel zadné svetlo.

Výhody 3

Vstup:DC6V/12V/24V/36V/48V/60V Červená je pozitívny pól, black je záporný pól, a žltá je brzda signálu linky.

Foto na bicykli

Záručná Lehota:

1. Návrat je akceptovaná, ak je to problémy s kvalitou alebo nesprávnu položku odoslanie, budeme platiť prepravné náklady. Ak nie je kvalita problém, zákazník je zodpovedný za všetky náklady, vrátane prepravných poplatkov. Prosím vrátiť do 7 dní po obdržaní ak naše bicykle svetla mať problém. 2. Upozornenie: Prosím, majte na položky v pôvodnom podmienky a fotografovanie chybného prístupu, potom kontaktujte nás ešte pred odoslaním späť. 3. Ak výrobok je chybný, alebo nie sú schopní pracovať, kontaktujte nás prosím najprv budeme riešiť ho pre vás čo najskôr.

Spôsoby Dopravy:

1. Budeme loď do 5 pracovných dní. 2. Tento produkt je zdarma v odoslať tovar v hlavných krajinách. Sme si vybrať najrýchlejšie logistiky spôsob odoslania tovaru. To zvyčajne trvá asi 14-29 dní (doporučenou leteckou poštou), 5-7 pracovných dní (cez express dodávky), do väčšiny krajín. A pretože prísne colné kontroly môže byť dlhšia. 3. Podľa našich skúseností, vám môžu byť účtované tarifu. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, atď. ktoré sa môžu vyskytnúť pri prechode colných kontrol v cieľovej krajine.

Spätná väzba:

1. Vaša spokojnosť je najvzácnejšou vecou, ktorú vykonávajú, ak sa nič neočakávané nestane, sme vždy pripravení slúžiť vám a riešiť to s väčšinou primerané riešenia. 2. Ste tiež vítaní na nás kedykoľvek kontaktovať, všetky správy budú odpovedali do 24 hodín, budeme sa snažiť priniesť vám šťastný zážitok z nakupovania.

Štítky: anjel vankúš, klince rýchlosť displej, požičovňa časti veľké, brzdový kotúč, bicycl, transformátor 220 až 12 v, bicykel lumen, bicykel electr, pochodeň na bicykli, kingsong.


( 3 Hodnotenie )

Počet