Papagáj Závesné Hračky Ratan Loptu Trávy Swing Bell Žuvanie Skus Pet Vták Parrort Parakeet Klietky Hanhing Dekorácie Farebné Vták Hračka

€2.32


Popis Výrobku:

Typ položky:Hračka Pet Materiál:Prírodné slama Farba:Pôvodná Farba / Viacfarebná Funkcie:Odolné Veľkosť:6.2*21 cm/2.6"*8.3"

Funkcie:

1. Vyrobené z prírodných materiálov, nie je toxické a neškodné, ekologické a bezpečné. 2. Tým, ručné remeslo, je odolný a bite-odolný, čo je skvelé pre vtáka trénovať svoje nohy a zobáky. 3. Navrhnuté pomocou klipu ju možno zavesiť na klietky pre pet hrať na vydanie ich nudy a tlaku. 4. Ľahké zavesenie a vzlietnuť. 5. K dispozícii sú 2 možnosti pre vás-pôvodnú farbu a viacfarebná, ktorý je tiež dobrý dekorácia na maznáčika klietky.

Balík Obsahuje:

1 x vták hračka

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby. 2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho. 3. 1.00 cm=0.39"

Štítky: vták ostriež hračka, klietka pre parakeet, klietka kvet, vták v pobočke, klietka dizajn, vtáčie hniezdo plavidlá, klietka sklo, 3d vták plesne, brošňa dvojité hlavu, papagáj.


( 0 Hodnotenie )

Počet