40 lbs Drevené Recurva Lúk S 6pcs Šípky pre Právo-hander Lukostreľbe Luk Vonkajšie Začiatočník Streľba Poľovníckych Príslušenstvo Šípky

€14.05


Funkcie Kresliť Váhu: 30 /40 lbs Vziať Nadol Dizajn - Jednoducho vykonať Skvelé pre obe lukostreľba a lov, streľbu Pravej Ruke Čo je v Krabici? Podstavec * 1 Končatiny *2 Reťazec * 1 Kľúč * 1 Opis Navrhnuté pre dlhú dobu používania. Dobre aj vnútorné lukostreľba a vonkajšie lov. Sundat dizajn je ľahko byť dodaný alebo vykonáva pre vonkajšie športy alebo na poľovačky. budeme vziať si ho .ak ste nevedeli, ako zostaviť , môžete ma kontaktovať,my vám pomôžeme. Zabezpečujeme aj video výučby vás ako dokončiť montáž Keď budete hrať s našimi luky, prosím, postupujte podľa každé pravidlo ste sa dozvedeli o lukostreľba: Skontrolujte, lúk a príslušenstvo starostlivo pred snímaním. Nájsť bezpečné miesto pred streľba, nie cieľom čokoľvek okrem šípky cieľ. A najdôležitejšie:

Štítky: lezenie na strom stojí lov, lovecký luk lov, mathews lukostreľba obtlačky, nádrž hračka, osoba lov strom stojan, hunt prak, váš telefón zásob, tank tiger, f čela lov, strom stojí lovecké topánky.


( 5 Hodnotenie )

Počet