MENFLY Stan Paracord 550 Vonkajšie Zviazané Zariadenia Camping Vojenských Predpisov 7core Vrkoč Paracords Stany Náramok Lano

€6.36


MENFLY Stan Paracord 550 Vonkajšie Zviazané Zariadenia Camping Vojenských Predpisov 7core Vrkoč Paracords Stany Náramok Lano

Zavedenie Nového Výrobku

Názov: Seven-core Paracord Materiál: Polyester Čistá hmotnosť: 140 g Priemer: 4 mm

Vlastnosti Produktu

Paracord 550 štandardnej výroby, priemer 4 mm, jedno lano napätie je asi 280 kg. Lano telo je tkané okrúhle a pevné, povrchová textúra je v poriadku, na odolnosť proti opotrebeniu je celkom dobré, a to nie úlety po časté trenie. To je základný produkt pre vonkajšie hráčov.

Používanie Produktu

Pole páskovania zariadenia, stan ťahať lano, atď., môže byť použitý pre atelokolagénom, prívesy, prvá pomoc, páskovania dočasné stany počas púšti prežitie, balenie nôž rukoväte, držať rukoväte, hádzanie držať chvost laná, nunchaku pripojenie laná, luk, prak balenie laná, divoké páskovania Zariadenia, stan lano, atď. Použité materiály sú špeciálne použitá pre dáždnik lán, ktoré sú rovnaké ako lán používaných v námorných lodí, a majú výhody odolnosť proti korózii a starnutiu odolnosť.

Obrázok Produktu

Veľkoobchod a Pokles Lodnej dopravy sú obidve uvítala

1.Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len krátky čas, aby sa dospelo. 2.Pre Drop Shipping, môžeme tovar poslať svojim zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Spätná väzba

5 HVIEZDIČIEK je pre nás Dôležité, aby sme všetkým ďakujeme za 5 hviezd. 1.Ak máte akékoľvek otázky, s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívne.My sa budeme snažiť vyriešiť otázky, ktoré si tvár, až kým nebudete spokojní. 2.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité,takže prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi službami a položky.

Štítky: Paracord, juta lano, tábor tarp, náramok paracord, hovorí stan, paramotor časti, keychain britva, ružová mesiac camping, dyneema, príslušenstvo paracord 550.


( 4 Hodnotenie )

Počet