NOVÝ ABS Auto Styling Páčke Radenie Dekorácie Kryt Výbava vhodné na Nissan Patrol Y62 2017+ Auto Interiérové Doplnky

€9.67


Funkcie:

*100% zbrusu nový

*Vysoko kvalitného plastu,odolná

*Ideálny Design Pre Nissan Patrol Y62 2012-2018

*Jednoduchá inštalácia, žiadne nástroje, ktoré sú potrebné, môžu byť namontované za minútu

Špecifikácie :

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Obutie:

Obutie: Pre Nissan Patrol Y62 2012-2018

(Pred zakúpením výrobku skontrolujte, či je pre svoje vozidlo! )

Popis

Sprievodca Inštaláciou:

Pozrite si prosím spôsob inštalácie pred nákupom: odporúča Sa na prevádzku, keď počasie je slnečné, alebo teplota je vysoká, alebo ich nemusíte používať auto na noc.

1.Vyčistite hrany náboj kolesa prvý.Čisté miesto, ktoré musia byť pripojené,uistite sa, že povrch je bez prachu, vody a oleja. Povrch hub sa nemusíte sticky prachu a rukoväť je tiež čistiť, aby sa zabránilo prach z lepenie lepiacej plochy.

2. Použiť sušič na vlasy vykurovať celý roll.Teplo, kým sa pás je mäkké a nechať ho dosiahnuť wake-up efektom! Efekt ohrevu vložiť, je využiť princíp tepelnej rozťažnosti a kontrakcii. Po zahriatí, gumový povrch rozširuje a palicami a chladenie zmršťovanie okamžite vytvára lepiaca sila!

Poznámka: nepoužívajte vysokotlakové vodné pištole na flush a riadiť pri príliš vysokej rýchlosti do 24 hodín (neprekračujte 80-100 metrov), to všetko môže byť normálne po uplynutí 48 hodín!

Balík Obsahuje

1PCS Páčke Shift Gombík Kryt Výbava

Poznámka:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: nissan patrol, kľúčové nissan, nissan patrol y62, nissan patrol y61, odznak nissan, nissan patrol y62 2015, chrome nissan patrol, lsi megaraid, subaru brz príslušenstvo, nissan krčma pri ceste panel.


( 0 Hodnotenie )

Počet